Inzetten op Utrecht Vitesse (Play Offs) met 100% tot € 100 Bonus!

Peter Groen
18.05.2018

Zaterdagavond treffen FC Utrecht en Vitesse elkaar in Utrecht voor het terugduel in de finale van de play offs om een Europa League ticket. Dit is een mooie kans voor Nederlanders om zich aan te melden bij Bet90 en direct een 100% tot € 100 stortingsbonus te ontvangen. Over deze welkomstbonus, bookmaker Bet90 en de quoteringen van het duel lees je meer in dit artikel.

Hoe krijg ik 100% tot € 100 bonus bij Bet90?

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je gratis in.
  • Stort met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe met bonus code WP100.
  • Direct na je storting ontvang je een bonus van 100% tot een max. van € 100.
  • Zet je stortings- en bonusbedrag 5x in binnen 90 dagen op odds van 1.80(+).

Bet90: Groot Wedden Aanbod en Goede Odds!

Naast bovenstaande welkomstbonus wachten er nog meer positieve punten bij Bet90 op jou. Zo leren we uit de Bet90 Review dat je op 32 verschillende sporten kunt wedden en met uitstekende quoteringen speelt. Ook zijn er vaste combinatieweddenschappen promoties waar je altijd gebruik van kunt maken. Hiermee behoort tot de beste Sportweddenschappen Sites en Voetbal Gokken Sites. Een aanmelding kunnen we dan ook zeker aanraden. De welkomstbonus is te gebruiken op alle weddenschappen naar keuze. Voor degene die geintresseerd zijn in wedden op FC Utrecht Vitesse blikken we alvast even kort vooruit.

Voorbeschouwing FC Utrecht Vitesse & Odds

Met een 3-2 overwinning in eigen huis heeft Vitesse de beste papieren om het Europa League ticket in de wacht te slepen. FC Utrecht mag echter niet onderschat worden. In eigen huis verloor het slechts 1 van haar 17 duels en ook tegen Heerenveen werd in de vorige ronde een uitnederlaag weggewerkt. De quotering voor winst van FC Utrecht is 1.86, gelijkspel is 3.80 en winst Vitesse 3.95. Persoonlijk zien wij gezien bovenstaande informatie Utrecht er met een overwinning en ticket vandoor gaat. Wat denk jij? Speel bij Bet90 en benut je maximale bonus van € 100!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet90!
Bet90 Welkomstbonus