Gokken in Spanje met Valencia tegen Atletico

Erik de Kort
14.02.2020

Op vrijdagavond trappen Valencia en Atletico Madrid een sensationeel voetbalweekend af. Beide ploegen konden geen indruk maken de laatste wedstrijden en het onderlinge verschil is slechts 2 punten.

Atlético raakt top drie uit het oog

De vierde plaats is allesbehalve bevredigend voor de fans van Atletico Madrid. Het lijkt de laatste weken maar niet te lukken met de ploeg van Diego Simeone. Terwijl Getafe de laatste vier wedstrijden op rij wist te winnen en zo steviger de derde plek pakte, verloor Atletico juist punten. Van de laatste vijf wedstrijden werden er maar liefst twee wedstrijden verloren en één gelijkgespeeld. Zeven op vijftien is voor een topploeg als Atletico natuurlijk veel te weinig. Een paar dagen na de wedstrijd tegen Valencia neemt Atletico het thuis alweer op tegen Liverpool in de Champions League. Een druk programma dus voor Diego Simeone en zijn mannen. Kan er eindelijk een goede reeks worden neergezet?

Valencia doet het niet veel beter

Afgelopen zaterdag was Getafe nog met 3-0 te sterk in eigen huis voor Valencia. Ook in de Copa del Rey ging Valencia onderuit tegen Granada. . Deze nederlagen kwamen als een verrassing nadat Valencia eind januari Barcelona nog met 2-0 versloeg. Net als Atletico zit ook Valencia nog bij de laatste 16 in de Champions League en speelt het aankomende week tegen Atalanta. Een succes in Europa is het enige wat het seizoen van Valencia nog lijkt te kunnen redden. Met de huidige zevende plaats lijkt de competitie bijna gelopen. Toch zal Valencia vechten voor een plek in de top 4 of top 5. Nu de verschillen in de subtop van LaLiga zo klein zijn, kan Valencia redelijk snel stijgen. Hiervoor is natuurlijk wel een goed resultaat nodig. We gaan eens kijken wat de bookmakers van deze mooie wedstrijd verwachten.  We hebben de beste odds gevonden bij Bwin. Een van de grotere bookmakers en natuurlijk ook bekend vanwege de goede Bwin klantenservice.

 

de odds voor atletico valencia

©Bwin

De odds bij Valencia – Atletico

Is de hoogstgeplaatste club ook gelijk favoriet voor deze wedstrijd? Wat zijn de kansen van Valencia? De odds zullen ons duidelijkheid geven. Mocht je nu nog niet zo bekend zijn met Bwin lees dan ook eens onze Bwin review door! We zien dat het vrij dicht bij elkaar zit. Atletico Madrid is als vierde in LaLiga toch de favoriet. Voor een overwinning van de club uit Madrid krijg je 2.50 keer je inzet. Voor een gelijkspel krijg je bijna net zoveel als voor een overwinning van Valencia. De odds voor een gelijkspel staan nu bij Bwin op 2.95. Als je wilt inzetten op Valencia in deze spannende wedstrijd dan krijg je 3 keer je inleg terug. Zet nu gelijk in met deze goede odds van Bwin via de onderstaande knop!