De titanenstrijd Rico Verhoeven – Badr Hari – wie is favoriet?

Erik de Kort
27.11.2019

Na het vorige gevecht tussen de twee, waarbij Badr Hari het al in de tweede ronde moest opgeven, werd er al snel een rematch aangekondigd. Na 3 jaar wachten staan de grootste Nederlandse kickboksers opnieuw tegenover elkaar op 21 december!

King of Kickboxing Verhoeven vs. Golden Boy Hari odds

Vorige maand werd bekend dat de rematch eindelijk plaats zal vinden. Gelijk doken de media en wedkantoren als haaien op dit grote gevecht. Met reality-tv shows, tv-interviews en sportprogramma’s die volle aandacht geven aan deze titanenstrijd, kan je dus al niet meer om het gevecht van het jaar heen. Ook de beste bookmakers bemoeien zich maar al te graag met deze vechtpartij. Via de link hieronder krijg je gelijk de odds van B-bets te zien.

Met nog ruim twee weken te gaan zal de spanning tussen deze twee grootheden in het kickboksen zeker worden opgebouwd. Je kan zelfs al inzetten op het gevecht bij verschillende bookmakers Nederland. De odds  bij  b-Bets staan momenteel al redelijk vast aan 1.60 voor Verhoeven en 2.25 voor Badr. Het lijkt er niet op dat daar nog veel aan zal veranderen, maar zeg nooit nooit.

Tot voor kort was er nog maar weinig bekend over de vorm van beide vechters. Daar kwam recentelijk verandering in, want Rico Verhoeven gaf sinds eind november een volledige inzage in zijn voorbereiding voor dit topgevecht. Hij werd namelijk gevolgd door camera’s tijdens het tv-programma ‘RICO’, en daar kon je dus ook zijn vorm al goed in de gaten houden.

Van Badr Hari weten we dat hij is teruggekeerd bij zijn oude trainer Mike Passenier; dat is de coach waar hij al die jaren zoveel successen mee behaald heeft. Beide vechters zullen zich dus op hun eigen manier voorbereiden.

Quoteringen voor Rico Verhoeven - Badr Hari

Inzetten op dit verhitte gevecht

Hij heeft zeven jaar niet verloren in Glory en is de huidig zwaargewicht wereldkampioen. Rico Verhoeven deelde op de persconferentie al de eerste stootjes uit en daagde ook de Badr Army uit. Verhoeven gaf aan dat hij een eenmansleger is en geen anderen nodig heeft. Volgens Verhoeven heeft Badr Hari maar 2 keuzes: opgeven of knock-out gaan.

De persconferentie ging er verhit aan toe. Daarbij verhief Hari meerdere malen zijn stem, daagde hij en Verhoeven uit in het Nederlands. Dit terwijl de persconferentie in het Engels gehouden werd. Er zullen de komende weken nog wel meer plaagstootjes uitgedeeld worden tussen beide kampen. Ook wij zullen je met plezier blijven updaten over het gevecht van het jaar!

Wij raden je sterk aan om B-Bets in de gaten te houden voor de beste odds op dit gevecht. Deze bookmaker biedt bovendien Ideal aan, waardoor je jouw storting dus niet eens met een kredietkaart hoeft te doen. Je zet jouw weddenschap op Verhoeven of Hari dus gewoon in met Ideal. Meld je nu direct aan bij B-bets en pak de beste odds via de link hieronder.

Verhoeven – Hari vindt plaats in de Gelredome in Arnhem op 21 december. Mis dit spektakel niet en plaats een weddenschap met de beste quotes via onze bookmakers pagina!