De titanenstrijd komt eraan! Rico Verhoeven – Badr Hari. Wie pakt de favorietenrol?

Erik de Kort
21.10.2019

Na het eerste gevecht waarbij Badr Hari moest opgeven werd er al snel een rematch aangekondigd. De grootste Nederlandse kickboksers staan opnieuw tegenover elkaar op 21 december!

King of Kickboxing Verhoeven vs. Golden Boy Hari odds

Op 17 oktober werd bekend dat de rematch eindelijk plaats gaat vinden. Gelijk doken de media en wedkantoren op dit grote gevecht. Met reality-tv shows, tv interviews en de sportprogramma’s die volle aandacht geven aan deze titanenstrijd kun je dus al niet meer om het gevecht van het jaar heen en ook de beste bookmakers mengen zich al in het gevecht. Via de link hieronder krijg je gelijk de odds van B-bets te zien.

Met nog ruim twee maanden te gaan zal de spanning tussen deze twee grootheden in het kickboksen zeker worden opgebouwd. Je kan zelfs al inzetten op het gevecht bij verschillende bookmakers Nederland. De quoteringen zullen ongetwijfeld nog op een neer schommelen wat de voorbereiding is dan al in volle gang, er is eigenlijk nog maar weinig bekend over de vorm van beide vechters. Daar komt binnenkort verandering want Rico Verhoeven geeft volledige inzage in zijn voorbereiding voor dit topgevecht. Hij zal gevolgd worden door de camera’s en daar kan je dus ook zijn vorm al goed in de gaten houden.

Van Badr Hari weten we dat hij is teruggekeerd bij zijn oude trainer Mike Passenier. De coach waar hij al die jaren zoveel successen mee behaald heeft. Beide vechters zullen zich dus op hun eigen manier voorbereiden.

Quoteringen voor Rico Verhoeven - Badr Hari

Inzetten op dit verhitte gevecht

Hij heeft zeven jaar niet verloren in Glory en is de huidig zwaargewicht wereldkampioen, Rico Verhoeven deelde op de persconferentie al de eerste stootjes uit en daagde ook de Badr Army uit. Verhoeven gaf aan dat hij een eenmansleger is en geen anderen nodig heeft. Volgens Verhoeven heeft Badr Hari maar 2 keuzes opgeven of knock-out gaan.

De persconferentie liep er verhit aan toe waarbij ook Hari meerdere malen zijn stem verhefte en Verhoeven uitdaagde in het Nederlands terwijl de persconferentie in het Engels gehouden werd. Er zal de komende weken nog wel meer plaagstootjes uitgedeeld worden tussen beide kampen. Ook wij zullen je updaten over het gevecht van het jaar!

Wij raden je sterk aan om B-Bets in de gaten te houden voor de beste odds op dit gevecht. Deze bookmaker biedt bovendien Ideal aan waardoor je jouw storting dus niet eens met een creditcard hoeft te doen. Je zet jouw weddenschap op Verhoeven of Hari dus gewoon in met Ideal. Meld je nu direct aan bij B-bets en pak de beste odds via de link hieronder.

Verhoeven – Hari vindt plaats in de Gelredome op 21 december, mis dit spektakel dus niet en plaats een weddenschap met de beste quotes via onze bookmakers pagina!