Halve finale Europa League vanavond, 29 april 2021: Villareal – Arsenal

Erik de Kort
29.04.2021

Wie gaan we terug zien in de finale van de Europa League? Wordt Arsenal of Villareal de volgende tegenstander van AS Roma of Manchester United? Hier lees je onze verwachting.

De enige kans op een prijs voor Arsenal

Met nog vijf wedstrijden in de Premier League zit het seizoen van de Gunners er vrijwel op. De huidige tiende plek getuigt van niet veel goeds. Als de Gunners zich toch ergens aan vast moeten houden zal het dan ook de Europa League campagne van dit seizoen moeten zijn. Juist daarom zal winst vanavond tegen Villareal zo belangrijk zijn. De laatste keer dat Arsenal de finale haalde was in 2019 onder huidig Villareal coach Unai Emery. Toen ging de finale met 4-1 verloren tegen Chelsea.

Nu, aan het einde van het seizoen lijkt Arsenal in goede vorm te zijn in Europa. Arsenal loopt wel het risico dat ze volgend jaar niet in Europa uitkomen, de tiende plek geeft ze nergens recht op. Daarom is juist een Europa League overwinning zo noodzakelijk. Er zijn drie wedstrijden te spelen om dat te bewerkstelligen. De eerste is op verplaatsing bij Villareal. Geven de Belgische bookmakers Arsenal goede kansen voor de eerste overwinning tegen Villareal? Je leest het zo als we de Unibet odds erbij pakken.

De geweldige vorm van Villareal in de Europa League.

Unai Emery mocht er dan niet in geslaagd zijn om een goede reeks bij Arsenal neer te zetten, bij Villareal in de Europa League doet hij dat wel. Van de laatste twaalf Europese wedstrijden gingen er maar liefst elf gewonnen.  De vorige tegenstander was Dinamo Zagreb dat met 3-1 werd verslagen en daarmee staan ze dus nu opnieuw bij de laatste vier ni de Europa League. Emery beschikt op een volledig fitte ploeg, alleen Vicente Iborra is geblesseerd. De topspeler bij Villareal is Gerard Moreno. Moreno gaat op zoek naar zijn zevende opeenvolgende wedstrijd waarin hij scoort. Villareal weet dat het rommelt bij Arsenal de laatste weken, de verloren match tegen Everton en alle commotie met betrekking tot Kroenke zijn daar een teken van. Kan de ex-Arsenal coach profiteren van deze chaos in Londen?

unibet odds bij villareal arsenal 29-04

©Unibet

Wed nu bij Unibet

Unibet is een van de beste bookmakers om te wedden op deze wedstrijd. De Belgische bookie heeft prachtige odds voor je klaarstaan die we je dan ook direct zullen meedelen. We zien gelijk dat er niet zoveel verschil zit tussen de beide ploegen. Arsenal is hier lichtjes de underdog maar het verschil in odds is minimaal. Arsenal staat op 2.85 terwijl je voor Villareal op dit moment 2.60 krijgt. Een gelijkspel zou zo maar eens kunnen. Dit staat op 3.30 en betekent dat we volgende week nog eens een kraker van een wedstrijd zullen krijgen waarbij beide teams vol aan de bak moeten gaan. Meer over Unibet lees je in onze Unibet review. Wil je direct deze odds pakken, klik dan op de link hieronder. Heb je nog geen account, kan je je bij Unibet aanmelden via de knop.