La Liga wedstrijd Villareal tegen Barcelona 5 juli

Bob de Ronde
01.07.2020

Zondag 5 juli 2020 om 22u staat er eindelijk weer een wedstrijd op de lijst, die we de moeite waard vinden. Wordt het een ware strijd tussen FC Barcelona en Villareal CF? We kijken naar de odds bij de goksites Nederland.

Wie zal het halen zondagavond in het Estadio de la Ceramica stadium: de ploeg van Javier Calleja of die van Quique Setién? Dat is maar de vraag, en de beste manier om daar een antwoord op te vinden, is door het bekijken van de bookmaker odds.

Odds Villareal – Barca

Wie beide ploegen een beetje kent, weet natuurlijk dat hier weinig strijd aan te strijden zal zijn.  Barcelona won 5 van de afgelopen zeven wedstrijden en speelde er 2 gelijk. De laatste keer dat Barcelona trouwens tegenover Villareal op het veld stond, was in september 2019 tijdens het vorige La Liga seizoen. Toen wonnen ze de wedstrijd met 2 tegen 1.

Dit seizoen won Barcelona al 21 van de 32 gespeelde wedstrijden. Ze speelden er daarvan 6 gelijk en verloren er slechts 5. Villareal daarentegen speelde tot dusver al evenveel wedstrijden, maar won er slechts 15 van en verloor in 11 matchen. Ze speelden ook 6 wedstrijden gelijk.

De ploeg van Messi is bij deze dus uiteraard de beste van beide ploegen, en dat lezen we ook af uit de odds bij Mr. Play. Daar zien we dat Barcelona to win odds krijgt van 1.62. Dat terwijl Villareal to win momenteel op odds staat van 4.80. Dat zegt genoeg, natuurlijk. Op de gelijkstand tussen beide ploegen kan je momenteel bij Mr. Play gokken aan odds van 3.85.

villareal barcelona

Mogelijke weddenschappen: onze tips

In totaal zijn er 117 verschillende quoteringen beschikbaar voor deze wedstrijd bij Mr. Play. Keuze genoeg dus om uit te kiezen. Als je bijvoorbeeld wil wedden dat Barcelona en Villareal na de eerste helft gelijk zullen staan, krijg je daar odds van 2.30 voor. Als Barcelona voor staat na de eerste helft, krijg je daar odds van 2.05 voor. Dat is dus de grootste waarschijnlijkheid, en wij zien het als een prima optie om de mr Play bonus mee virj te spelen. Daarover later meer.

Uit onze Mr. Play ervaringen blijkt dat deze odds natuurlijk nog kunnen wijzigen voor de aanvang van de wedstrijd, maar veel zal dat niet zijn. Het lijkt verder duidelijk dat Barcelona de wedstrijd zal winnen.

Mr Play bonus

Wil je wedden op deze wedstrijd? Maak dan ook gebruik van de Mr Play bonus. Dit is een extra stortingsbonus van 100% tot een bedrag van 100 euro voor nieuwe klanten. Dit kan je erg makkelijk vrijspelen: je hoeft het bonusbedrag slechts 1x in te zetten, en dat op odds van 2.00 of meer. Een makkie dus om deze bonus bij MrPlay rond te spelen en je bonus te claimen, zeker op deze wedstrijd Villareal – Barcelona. Het minimum bedrag staat vast op 10 euro. Veel succes!

Over de auteur