Spaanse opener: Villarreal – Real Madrid

Gaston Dupont
03.01.2019

De Spaanse opener van 2019 is de wedstrijd tussen Villarreal tegen Real Madrid. Beide ploegen presteren niet naar hun eigen kunnen en hopen op een kentering dit jaar. Real Madrid, momenteel vierde, speelt uit tegen Villarreal, nummer 18 van LaLiga Santander.  Bij Betsson kan je op deze wedstrijd wedden en een leuke bonus bijschrijven. Lees verder voor de voorwaarden en de quoteringen plus voorbeschouwing op Villarreal – Real Madrid.

Betsson Bonus voor nieuwe Nederlandse klanten

Als je vanuit Nederland wilt wedden op de wedstrijd Villarreal – Real Madrid, dan kan je dit doen bij Betsson. Zo ontvang je ook nog een Betsson bonus van 100% tot € 75. Belangrijk is dat je hierbij op de Betsson button klikt: “Nu bij Betsson aanmelden.” Vul daarna de gevraagde gegevens in en maak een storting. Dit kan via iDeal, Visa, Mastercard of een overschrijving. Een storting van 75 euro, levert je 75 euro bonus op. Er zijn voorwaarden aan verbonden:

  • Speel je 100% bonus 10 keer rond. (bijv. € 75*10)
  • Dit hoeft niet in een keer, je mag dit splitsen.
  • Weddenschappen van minstens 1.50 notering.
  • Periode: 30 dagen.

Hierna kan je deze bonus laten uitbetalen. Als je van meerdere bonussen wilt gebruik maken, neem dan een kijkje op Beste Bookmakers. Ook Belgen kunnen daar terecht om een geschikte bookmaker en bonus te vinden.

 

Bonus Villarreal Real Madrid

Voorbeschouwing Villarreal Real Madrid

De eerste wedstrijd van 2019, gaat over een inhaalwedstrijd van 2018 tussen Villarreal en Real Madrid. CF Villarreal had zich wel een ander seizoen voorgesteld, terwijl ze afgelopen jaren strijden om Europees voetbal, moeten ze nu de degradatie zien te ontlopen. Met 15 punten uit 16 wedstrijden zijn er nog voldoende kansen om uit de rode zone weg te geraken, maar evident wordt het niet. Real Madrid staat op een vierde plaats en dit op 8 punten van Barcelona. Wel heeft Real een wedstrijd minder dan de Blaugrana, dus de achterstand kan teruggebracht worden tot 5 punten. Na het behalen van de World Cup voor ploegen, gaan ze vol de achtervolging aan op Barca.

Quoteringen Villarreal Real Madrid

Real Madrid krijgt beste quoteringen van 1.78 voor winst tegen Villarreal, wat zeker niet slecht is. Villarreal krijgt van Betsson een notering van 4.25 voor winst en een gelijkspel is 4.00. Als je verwacht dat een van beide de nul zal houden, dan krijg je een hoge odd van 2.36. Bovendien kan je op sommige weddenschappen de cashout optie activeren. Dus als je live naar de wedstrijd kijkt, kan je je bet laten uitbetalen en zo de schade beperken.

Over de auteur