Meld je aan, stort en ontvang € 150 cadeau bij Bet777!

Peter Groen
02.03.2018

Wedders woonachtig in Nederland en België kunnen spelen bij Bet777 en er zijn tal van redenen te benoemen waarom je hier goed aan doet. Een eerste reden is de ongekend goede welkomstbonus van 100% tot € 150. Deze promotie, waarom wedden bij Bet777 aantrekkelijk is en een voorbeschouwing op het duel tussen Vitesse en Ajax vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 150 gratis bij Bet777?

  • Klik op een van de Bet777 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot een € 150 maximum.
  • Je kunt hierna je bonusgeld omzetten in echt geld via de volgende weg:
  • Zet bonusbedrag 3x in op odds van 1.70 of hoger binnen 30 dagen tijd.

Nu bij Bet777 aanmelden

Bet777 – Tal van redenen om je aan te melden!

Bovenstaande welkomstbonus is ongekend flexibel aangezien je na het 3x inzetten van je bonusbedrag reeds je bonus hebt omgezet in echt geld. Als we Bookmakers Vergelijken zien we daarnaast dat Bet777 tot de beste Bet Sites Nederland behoort door haar zeer grote wedden aanbod, haar uitstekende quoteringen, goede klantenservice, Nederlandstalige website en groot aanbod aan stort- en uitbetaal opties. Bet777 behoort o.a. tot de Bookmakers iDeal en verbindt geen extra kosten aan stortingen en uitbetalingen!

Voorbeschouwing Vitesse Ajax

Je kunt je bonusgeld inzetten op alle duels naar keuze en voor degene die in willen zetten op Vitesse Ajax blikken we alvast even vooruit op dit duel. Vitesse is de nummer 7 in de Eredivisie en strijdt om een play off ticket voor Europees voetbal. Gezien de sterkte van de selectie had het gehoopt op meer, het wisselt echter goede resultaten af met slechte resultaten. Een voorbeeld van een goed resultaat is de recente thuisoverwinning op Feyenoord met 3-1. Ajax zag door een gelijkspel tegen ADO (0-0) de achterstand met PSV weer oplopen tot 7 punten vorige week en dient absoluut te winnen om nog enige kans op de titel te behouden. Uit bij Vitesse hebben de Amsterdammers het echter nooit heel gemakkelijk. De odd van 1.57 voor winst Ajax vinden wij dan ook aan de lage kant en wij zien meer value in winst Vitesse @ 5.65 of gelijkspel @ 4.05. Wat verwacht jij? Benut € 150 gratis bij Bet777 en zet in!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Bet777!
Bet777 Bonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.