Gokken op AZ FC Utrecht – Krijg € 20 aan Free Bets cadeau!

Peter Groen
24.05.2017

Op donderdagavond wordt om 20.45u in Alkmaar afgetrapt voor het eerste duel in het tweeluik voor een ticket in de Europa League. Een interessant duel dat jij extra interessant kan maken door een weddenschap te plaatsen bij Mr Green. Als nieuwe Nederlandse klant krijg je namelijk bij een inzet van € 20, ongeacht het resultaat, € 20 aan Gratis Weddenschappen cadeau. Wij leggen jou uit hoe jij van deze actie profiteert en wat je nog meer bij Mr Green kan verwachten.

Hoe krijg ik 2 x € 10 cadeau bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Wed voor de eerste keer € 20 op een duel en quotering naar keuze.
  • Je krijgt nu, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odds.

Waarom wedden bij Mr Green?

Doordat je met een € 20 inzet direct € 20 cadeau krijgt start je op een prettige manier bij Mr Green. Erna zul je ook nog genoeg plezier ervaren bij Mr Green. Mr. Green is namelijk een Voetbal Gokken Site die tot de Bookmakers Voetbal behoort met een van het grootste wedden aanbod. Dit zowel pre-match als live en voor voetbal als sportweddenschappen. Ook is mobiel wedden zeer aangenaam via de app en is de klantenservice top bereikbaar via telefoon, mail en chat. Qua stortingsmethodes is Mr Green een van de Bookmakers iDeal, maar is ook onder andere Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard een optie. De quoteringen zijn verder prima en de website werkt snel. Genoeg reden om het nu te proberen!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Skrill, Neteller, Visa/Mastercard of PayPal.
Mr Green promotion

AZ FC Utrecht Voorbeschouwing

FC Utrecht was met een 4e plek in de competitie ´best of the rest´ en AZ volgde op gepaste afstand op plaats 6. AZ had via de bekerfinale reeds een kans op plaatsing voor Europees Voetbal maar liet deze kans voorbij gaan. De play offs zijn dan ook de enige overgebleven kans en zowel Utrecht als AZ lieten in de eerste ronde hun opponenten overtuigend achter zich. Zowel AZ als Utrecht spelen aanvallend en dit belooft mooie duels op te leveren. Voor het eerste duel in Alkmaar is AZ favoriet met een 2.08 odd. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.45 en winst van Utrecht eveneens. Persoonlijk denken wij dat Utrecht goede kans heeft op een resultaat. Wat denk jij? Zet in bij Mr Green en krijg ongeacht het resultaat € 20 cadeau!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *