Nog geen GoldenPalace klant? Pak nu € 5 Gratis + € 500!

Peter Groen
13.02.2018

Eindelijk wordt er weer gevoetbald in de Champions League en Europa League en dit is tegelijkertijd de kans voor nieuwe Nederlanders en Belgen klanten bij GoldenPalace om € 5 gratis wedtegoed te pakken. Ook wacht er een € 500 stortingsbonus. Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel tussen Basel en Manchester City vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 Gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stuur een kopie van je ID (is standaard) en ontvang € 5 gratis tegoed.
  • Wed voor € 25 op weddenschappen met quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Alle gemaakte winst is hierna zonder verdere voorwaarden voor jou!

Stort en krijg 100% tot € 500 extra!

Gratis Wedden op Voetbal & Sport is natuurlijk altijd mooi meegenomen maar nog meer winst maak je door over te gaan tot het maken van een storting. Je ontvangt namelijk 100% tot maar liefst € 500 bonus! Door je bonusbedrag erna 20x in te zetten op odds van 1.70(+) binnen 60 dagen speel je je bonus vrij. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat GoldenPalace tot de Voetbal Gokken Sites behoort met een groot wedden aanbod, prima quoteringen en een grote hoeveelheid aan promoties. Genoeg reden om je nu aan te melden!

Basel Manchester City Voorbeschouwing

FC Basel wist zich met 12 punten uit 6 duels verassend en knap als 2e te plaats in een groep met Manchester United, Benfica en CSKA Moskou. In de competitie gaat het echter wat minder, momenteel bezetten de Zwitsers een 2e plek terwijl ze de laatste 8 jaar kampioen werden. Ook zagen ze nog eens 2 van haar sterkste spelers deze winter vertrekken. Ten slotte moet het ook nog eens aantreden tegen Manchester City. De Engelsen gaan fier aan kop in de Premier League en zijn de favoriet voor de Champions League titel. Dit is ook terug te zien in de odd van 1.35. Gelijkspel is 5.48 en winst Basel 9.58. Mocht Basel een resultaat willen boeken, dient het lang de 0 te houden. Wij zien dit echter niet snel gebeuren en verwachten een ruime overwinning van Manchester City. Wat verwacht jij? Speel gratis bij GoldenPalace en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *