Gokken op Belgie Gibraltar : € 25 cashback

Gaston Dupont
30.08.2017

Donderdagavond nemen Belgie en Gibraltar het tegen elkaar op in de zevende wedstrijd van de groepsfase, met het oog op de kwalificatie voor het WK in Rusland 2018. Circus heeft speciaal voor deze wedstrijd een cashback ter waarde van 25 euro voor een verliezende weddenschap. We leggen je hieronder uit wat je dient te doen en daarnaast volgt een kleine voorbeschouwing.

Circus : 25 € cashback

  • Klik hieronder op een van de Circus buttons.
  • Open je spelers account en maak een storting.
  • Wed minstens voor 10 € prematch en single.
  • Bet verloren en 3 verschillende spelers scoren?
  • Ontvang je inzet tot max. € 25 terug i.d.v.v. bonusgeld!

 

wedden op belgie gibraltar
© Circus

Circus is een van de betere bookmakers die zowel wedden aanbiedt in Belgie als in Nederland. Daarom behoren ze ook tot de top van de beste bookmakers. Met heel veel promoties en uitgebreide mogelijkheden tot gratis wedden, veroveren ze heel snel de Nederlandse markt.

Belgie – Gibraltar

Belgie is momenteel groepsleider met 16 punten, gevolgd door Griekenland. De Grieken hebben momenteel een achterstand van 4 punten, en over een paar dagen gaan de belgen op bezoek bij hun. Maar eerst de wedstrijd tegen Gibraltar. Na de de thuisnederlaag van 1-6, hoopt heel Belgie weer op een doelpuntenkermis. Met de online voetbal gokken site Circus, krijg je de kans op een cashback van 25 euro als Belgie met minstens 3 verschillende spelers scoort tegen gibraltar. Geen moeilijke klus, als je weet dat Martinez wilt aantreden met De Bruyne, Hazard, Carrasco, Lukaku en Mertens. De kans is groot dat hij bepaalde spelers zal sparen voor de belangrijke verplaatsing naar Griekenland. Als Belgie zes op zes haalt, zijn ze zeker van deelname aan het WK 2018 in Rusland. Circus heeft een quotering van 1.02 voor Belgische winst en heeft daarnaast nog 38 weddenschappen voor deze match. Veel succes.

Nu bij Circus aanmelden

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *