Nu € 25 Risicovrij Gokken op Real Madrid Dortmund

Peter Groen
06.12.2017

Borussia Dortmund, de ploeg van trainer Bosz, neemt het vanavond in het tweede groepsduel van de Champions League op tegen titelhouder Real Madrid. Dit is voor jou ook direct de kans om een risicovrije mobiele weddenschap t.w.v. € 25 te spelen bij Interwetten. Deze actie, de Interwetten welkomstbonus en meer over deze bookmaker lees je in dit artikel.

Hoe wed ik € 25 zonder risico?

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard.
  • Plaats een eerste bet via de mobiele website of app op een 1.70(+) odd.
  • Bet verloren? Mail win@interwetten.com en krijg inzet tot € 25 terug!
  • Aan dit terug ontvangen bedrag zijn verder geen voorwaarden verbonden!

Profiteer van 100% stortingsbonus!

Door een storting te maken bij Interwetten kun je gebruik maken van bovenstaande actie maar je krijgt aanvullend ook direct een 100% stortingsbonus tot een maximum van € 100. Dit betekent dat je bij een storting van bijvoorbeeld € 25, erna € 25 bonus op je wacht. Elke keer dat je je stortingsbedrag (€ 25) inzet op een quotering van 1.70 of hoger ontvang je 20% van je bonus (€ 5). Je hebt hiervoor in totaal 30 dagen de tijd. Zo maakt Interwetten Gratis Wedden en voordelig wedden mogelijk!

Interwetten – Prima bookmaker!

Interwetten behoort tot de Bookmakers Nederland, Belgen kunnen zich er helaas niet aanmelden. Wedden met iDeal is helaas niet mogelijk maar verder kunnen we nagenoeg geen minpunt van deze bookmaker bedenken. Allereerst biedt het bovenstaande welkomstacties. Daarnaast heeft het een prima wedden aanbod en geweldige mobiele app. De klantenservice fungeert snel en ditzelfde geldt voor de snelheid van je uitbetaling. Interwetten is een gevestigde naam in de bookmaker wereld met een goede reputatie en we raden je dan ook zeker aan om dit zelf te ondervinden. Klik simpelweg op bovenstaande button of onderstaande afbeelding, profiteer van de bonussen en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *