Gokken op Celtic Anderlecht met € 5 gratis + € 500 bonus!

Peter Groen
04.12.2017

Dinsdagavond is het alles of niets voor Anderlecht. Een overwinning met 3 doelpunten verschil is nodig bij Celtic om Europese overwintering te bewerkstelligen. Nederlanders en Belgen hebben nu de kans om bij GoldenPalace € 5 gratis te pakken + € 500 bonus. Wij leggen jou uit hoe jij van deze acties profiteert en blikken vooruit middels een Celtic Anderlecht voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze site en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID naar GP (standaard proces) en krijg € 5 gratis.
  • Zet hierna voor in totaal € 25 in op quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Alle gemaakte winst is nu zonder voorwaarden volledig voor jou!

Storten loont met € 500 stortingsbonus!

We hebben GoldenPalace aan onze Beste Bookmakers toegevoegd omdat zij tot de betere Bet Sites Nederland en Bet Sites Belgie behoren. Dit komt niet enkel door de € 5 Gratis Wedden maar zeker ook door haar grote wedden aanbod, prima quoteringen en goede toegankelijkheid door het aanbieden van o.a. Bancontact, Visa, Mastercard en PaySafeCard als betaalopties. Een ander mooi extra is dat je nu een bonus van 100% tot maar liefst € 500 op je eerste storting krijgt als je een eerste storting maakt met de bonus code GP500. Je hoeft erna je bonusbedrag slechts 10x rond te spelen op odds van 1.60 of hoger binnen 60 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Een geweldige bonus!

Voorbeschouwing Celtic Anderlecht

Je kunt je € 5 gratis en € 500 bonus inzetten op elk duel naar wens. Voor degene die graag wedden op Celtic Anderlecht blikken we alvast even vooruit. Celtic behaalde uit haar eerste 5 duels in de Champions League 3 punten en Anderlecht nog geen enkel punt. Deze 3 punten werden door Celtic behaald in Anderlecht door een 0-3 overwinning. Mocht Anderlecht zich nog willen plaatsen, dient het in Celtic met 3 of meer doelpunten verschil te winnen. Een score van 0-3 is reeds genoeg door een beter doelsaldo op dat moment. Celtic verkeert in een prima vorm maar dit geldt ook voor Anderlecht. Het gaf afgelopen weekend verschillende spelers rust en zal vol voor de overwinning gaan. De quotering voor Celtic is 1.88, gelijkspel 3.97 en winst Anderlecht 4.05. Nog interessanter is de quotering voor 0-3 (59.47). De uitslagen 1-4, 0-4 en 0-5 staan zelfs aan 100.00 genoteerd. Geloof jij in een stunt? Benut je € 5 gratis of € 500 bonus en zet in!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *