Inzetten op Chelsea Barcelona – Niet goed? Geld terug!

Peter Groen
20.02.2018

Hét Champions League duel van deze week is natuurlijk de kraker tussen Chelsea en Barcelona. Ook Betser realiseert dit en geeft Nederlanders de kans om risicovrij in te zetten op winst van Barcelona. Hoe jij hiervan profiteert, welke welkomstbonus Betser biedt en een voorbeschouwing op dit duel van dinsdagavond vind je terug in dit artikel.

Hoe wed ik risicovrij op winst Barcelona?

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en meld je aan of log in.
  • Zorg voor min. € 20 in je account. Storten kan onder andere met iDeal.
  • Plaats een € 20(+) pre-match enkelvoudige bet op winst Barca @ 2.10.
  • Gewonnen? Alle inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Je ontvangt woensdag je inzet terug i.d.v.v. een Free Bet.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op odd naar keuze en win nu wel!

Nieuw? Benut eveneens 100% tot € 25 welkomstbonus!

Naast bovenstaande speciale bonus voor Chelsea – Barca wacht er op nieuwe klanten ook nog een Bookmaker Bonus. Je krijgt namelijk op je eerste storting 100% extra tot maximaal € 25. Storten kan o.a. met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Betser tot de Beste Bookmakers Nederland hoort. Samen met de Champions Leaue Actie en Welkomstbonus dus zeker een registratie waard!

Voorbeschouwing Chelsea Barcelona

Chelsea kan de landstitel vergeten en richt daarom alle pijlen op een goed resultaat in de Champions League. In de groepsfase werden 11 punten uit 6 duels behaald en thuis niet verloren. Ook in de competitie doet het het thuis uitstekend. Dit zal vanavond ook nodig zijn aangezien Barca de ploeg in topvorm is. In de Spaanse competitie gaat het fier aan kop in ook in de Champions League overtuigde het veelvuldig. Ze zijn dan ook de favoriet vanavond met een 2.10 odd. Gelijkspel is 3.35 en winst Chelsea 3.75. Denk jij dat Barca door gaat met haar zegetocht of Chelsea thuis weer sterk voor de dag komt? Zet in bij Betser en benut je bonussen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.