Gokken op Club – Anderlecht zonder enige risico!

Peter Groen
16.12.2017

Zondagmiddag om 14.30u staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Een mooie gelegenheid om een weddenschap te plaatsen en zeker als je nog geen klant bent bij BetFIRST. BetFIRST geeft Belgen en Nederlanders namelijk de kans om een eerste weddenschap tot € 100 te plaatsen en bij verlies ontvang je je inzet terug! Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op het duel tussen Club Brugge en Anderlecht.

Hoe wed ik € 100 risicovrij bij BetFIRST?

  • Klik op een van de BetFIRST aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe, PayPal.
  • Plaats een eerste weddenschap op duel(s) en een quotering naar keuze.
  • Gewonnen? Je inzet en winst is zonder verdere voorwaarden voor jou.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang inzet tot € 100 terug!
  • Zet je cashback bedrag erna 1x in op een 1.20(+) odd binnen 30 dagen.

Nu bij BetFIRST aanmelden

Naast goede bonus ook goede bookmaker!

Bovenstaande Bookmaker Bonus van BetFIRST Nederland is zeer aantrekkelijk. Niet enkel de bonus is het aanmelden waard maar ook het grote wedden aanbod, vele promoties, vele livestreams en prima quoteringen zijn verschillende redenen om bij BetFIRST je weddenschappen te blijven plaatsen. Ben je al klant bij BetFIRST en benieuwd naar andere bookmakers. Bookmakers Vergelijken is onze specialiteit en je kunt zowel in de Beste Bookmakers Nederland als Beste Bookmakers Belgie lijst via je het menu terecht.

Voorbeschouwing Club Brugge – Anderlecht

Met 44 punten uit 18 duels gaat Club fier aan kop. Het heeft reeds een voorsprong van 10 punten op nummer 3 Anderlecht. Door het play offs principe zijn dusdanige verschillen overbrugbaar later in het seizoen maar een nederlaag zal Anderlecht zeker pijn doen. In Club Brugge treft het echter een ploeg die al haar thuisduels wist te winnen dit seizoen. De quotering van  1.95 voor Club Brugge toont de favorietenrol ook aan. Gelijkspel staat genoteerd aan 3.60 en winst Anderlecht aan 3.70. Wij verwachten een open en doelpuntrijk duel, wat verwacht jij? Wed risicovrij bij BetFIRST en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
BetFIRST Bonus BB

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *