Gokken op Estland Belgie – € 50 Cashback bij Circus!

Peter Groen
09.06.2017

Belgie neemt het vanavond uit op tegen Estland in haar zesde WK 2018 Kwalificatieduel. Tot dusverre loopt de kwalificatiereeks voortvarend maar de concurrentie is nabij. Een belangrijk duel dat jij extra belangrijk kan maken bij Circus. Nieuwe en bestaande klanten kunnen nu namelijk een inzet plaatsen tot € 50 en bij verlies ontvang je je gehele inzet terug! Wij blikken vooruit op deze Circus Promotie, andere Circus Promotie en schreven aanvullend een Estland Belgie Voorbeschouwing.

Hoe wed ik € 50 risicovrij bij Circus?

  • Klik op een van de Circus Buttons en meld je aan of log in.
  • Wed € 10(+) pre-match enkelvoudig op Estland – Belgie.
  • Weddenschap verloren? Je ontvangt inzet tot 50 euro terug.
  • Cashback is bonus. Speel je bonus vrij en geniet van winst!

Nu bij Circus aanmelden

Nieuw bij Circus? € 295 bonus staat klaar!

Circus behoort tot de Bookmakers Nederland en Bookmakers Belgie en biedt een geweldig welkomstbonus pakket. Allereerst ontvang je direct € 5 gratis bij je aanmelding, krijg je € 5 cadeau door het verifiëren van je gsm nummer in je account en ook nog eens een € 5 Gratis Weddenschap door het downloaden van de Circus App. Aanvullend krijg je een 100% bonus tot € 250 op je eerste storting en na je eerste bet van € 10(+) € 30 aan Free Bets. Het bonusgeld bij Circus speel je reeds vrij door dit 7,5x in te zetten op 2.21(+) odds. Ook kun je kiezen om 15x op 1.81-2.20 odds te spelen of 30x op 1.40-1.80 odds. Een combinatie van voorgaande is ook mogelijk. Circus is verder een prima Bookmakers Voetbal & Sport site en een plezierige wedervaring zul je er ongetwijfeld beleven.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Estland Belgie Voorbeschouwing

Met 13 punten uit 5 duels is Belgie goed op weg voor plaatsing voor het WK. Griekenland (11 uit 5) en Bosnie (10 uit 5) zijn echter eveneens nog in de race en een overwinning op Estland is dan ook belangrijk voor Belgie. Met 4 punten uit 5 duels lijkt Estland reeds uitgespeeld en thuis wisten de Belgen ook reeds te winnen met maar liefst 8-1. Voor onderschatting dient echter gewaakt te worden. De bookmakers verwachten echter een makkelijke avond voor de Belgen met een odd van 1.20. Gelijkspel staat genoteerd aan 7.00 en wist van Estland aan een odd van 17.00. Wat de uitslag ook wordt, bij Circus wed je risicovrij. Probeer het nu en win!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *