Mayweather McGregor Wedden – Voorbeschouwing & Acties

Peter Groen
23.08.2017

Zaterdagnacht omstreeks 05.30u gaat het gevecht der gevechten van start tussen MMA legende Conor McGregor en boksheld Floyd Mayweather. Het duel wordt wereldwijd gevolgd en is daarom ook een populair evenement bij de verschillende bookmakers. Tal van deze bookmakers hebben speciale promoties omtrent dit duel en graag zetten wij alle acties voor jou op een rij.

BetFIRST – Speciale odds + € 100 risicovrij wedden (NL + BE)

Allereerst benoemen we bookmaker BetFIRST. Deze bookie heeft tal van speciale quoteringen en behoort eveneens tot de Beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen. De speciale quoteringen vind je in onderstaand overzicht. Daarnaast is als nieuwe klant je eerste weddenschap tot € 100 geheel risicovrij! Bij verlies ontvang je simpelweg je inzet terug. Het terug ontvangen bedrag hoef je slechts eenmaal op een 1.20 odd in te zetten.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij BetFIRST!
Actie McGregor Mayweather

1xBet – Win een Cadillac + pak € 100 bonus (NL + BE)

Bookmaker 1xBet geeft je vanaf een inzet van € 2 een loterij ticket waarbij je kans maakt op het winnen van een Cadillac Escalade, MacBook Pro, iPad Pro, iPhone 7+ en een iPhone 7. Hoe meer je inzet, hoe meer loterij tickets je krijgt. Daarnaast wacht er een 100% tot € 100 Bookmaker Bonus die je vrijspeelt door je bonusbedrag 5x in te zetten op 3(+) selectie combinatieweddenschappen met quoteringen van 1.40(+) elk.

Betway – € 10 cashback bij ronde bet + € 100 bonus (BE)

Betway, behorend tot de Bookmakers Belgie biedt Belgen de kans om een pre-match weddenschap op de winnaar van 1 van de 12 rondes te plaatsen.  Mocht je weddenschap verloren gaan en het duel volledig worden uitgespeeld d.m.v. 12 rondes en beslist worden door de jury dan ontvang jij bij een verloren bet je inzet tot € 10 terug i.d.v.v. een Free Bet. Daarnaast krijgen nieuwe klanten een stortingsbonus van 100% tot € 100 waarbij je je stortings- en bonusbedrag slechts 3x hoeft in te zetten op odds van 1.75 of hoger binnen 90 dagen.

Nu aanmelden en € 100 Bonus ontvangen

Voorbeschouwing & Quoteringen

Wat het duel zo speciaal maakt is dat twee giganten uit de vechtsport het tegen elkaar opnemen terwijl ze beide andere disciplines beoefenen. Mayweather is een 40 jarige bokser die een record kent van maar liefst 49-0. Inmiddels is hij 2 jaar geleden gestopt maar hij komt eenmalig terug om het op te nemen tegen McGregor. McGregor is een MMA vechter die momenteel de lichtgewicht titel heeft en ook eerder de midden gewichtsklasse titel behaalde. Hij heeft ook een top record en staat bekend om zijn genade knock outs. Bij de bookmakers is Mayweather echter favoriet. Dit komt met name doordat men vecht volgens de boksregels, voor McGregor is dit de eerste maal in een officieel duel. Winst Mayweather staat genoteerd aan 1.28 ten opzichte van 4.00 voor McGregor. McGregor is echter vol overtuiging dat hij gaat winnen en denkt binnen 4 rondes klaar te zijn. Wat denk jij? Zet in bij BetFIRST, 1xBet of Betway, pak de geweldige acties en win!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.