Gokken op Ierland Denemarken – Top Odds en € 20 Bonus!

Peter Groen
13.11.2017

Dinsdagavond vindt er uitkomst wie het laatste Europese land is dat deel gaat nemen aan het WK 2018 in Rusland. Ierland neemt het thuis op tegen Denemarken nadat het eerste duel in 0-0 eindigde. Mr Green heeft speciaal voor dit duel hoge quoteringen en biedt nieuwe klanten daarnaast ook nog eens een welkomstactie t.w.v. € 20. Wij bespreken deze actie en quoteringen voor jou in dit artikel.

Hoe krijg ik € 20 cadeau bij Mr Green?

  • Meld je aan bij Mr Green na op een van de buttons op onze site te klikken.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Neteller, Skrill of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap op een duel met een odd van 2.00 of hoger.
  • Je ontvangt direct na het plaatsen van deze bet 2 x € 10 aan Free Bets gratis.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) odd.

Waarom wedden bij Mr Green?

Bovenstaande Bookmaker Bonus is een mooie reden om je aan te melden bij Mr Green. Er zijn echter ook genoeg andere redenen om bij Mr Green te wedden. Als we Bookmakers Vergelijken zien we dat Mr Green onder andere een uitstekend wedden aanbod, een top klantenservice en goede quoteringen biedt. Eveneens behoort Mr Green tot de iDeal Bookmakers wat de toegankelijk voor Nederlanders enorm vergroot!

Voorbeschouwing Ierland Denemarken

Zaterdag eindige het eerste treffen tussen beide ploegen in een 0-0 gelijkspel. De Denen hadden de betere kansen maar echt groot waren deze ook niet. Ierland probeerde met name via de lange bal gevaar te stichten maar deze pogingen werden in de kiem gesmoord. De Denen kennen o.a. met Eriksen en Jorgenson bekende namen en hebben op papier een beter elftal. Ook de bookmakers zien dit en geven en 2.65 odd. In Ierland kan het echter met de steun van de fans spoken en een 3.00 odd voor de thuisploeg is dan ook behoorlijk hoog. Gelijkspel staat aan 2.85 genoteerd. Denk jij dat het voetbal van de Denen wint of dat het opportune Ierland er met het WK ticket vandoor gaat? Zet in bij Mr Green en krijg ongeacht het resultaat € 20 aan Free Bets cadeau!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *