Gokken op Mancester City Arsenal – Pak € 125 bonus!

Peter Groen
04.11.2017

Zondagmiddag om 15.15u neemt Manchester City het in eigen huis op tegen Arsenal. Een mooi duel dat jij nog mooier kan maken door je als Nederlanders aan te melden bij Interwetten. In dat geval kun je namelijk een risicovrije mobiele weddenschap van € 25 spelen en krijg je ook nog eens € 100 aan stortingsbonus! Beide promoties en een voorbeschouwing op het duel vind je in dit artikel terug.

Hoe krijg ik € 100 stortingsbonus bij Interwetten?

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Zet je stortingsbedrag 5x in binnen 14 dagen op odds van 1.70(+).
  • Elke keer dat je je storting inzet ontvang je 20% bonus in echt geld.
  • De stortingsbonus is 100% en het maximale bonusbedrag is € 100.

Plaats eerste mobiele bet van € 25 risicovrij!

Als je je stortingsbedrag 5x hebt ingezet is je gehele bonus reeds vrijgespeeld. Waar je echter ook nog van genieten bij Bet Sites Nederland Interwetten is een eerste risicovrije mobiele weddenschap. Wed via je mobiel, tablet of de Interwetten App € 10 – € 25 op een weddenschap met een quotering van 1.70 of hoger. Win je? Je inzet en winst is zonder voorwaarden voor jou! Verlies je? Mail win@interwetten.com en ontvang je inzet tot € 25 terug zonder dat hier verdere voorwaarden aan verbonden zijn! Als we Bookmakers Vergelijken komen we niet vaak een dusdanig flexibele Bookmaker Bonus tegen.

Voorbeschouwing Manchester City Arsenal

Manchester City is de revelatie van dit seizoen. In de Premier League gaat het aan kop met 28 punten uit 10 duels, 35 doelpunten voor en slechts 6 doelpunten tegen. Ook in de Champions League gaat het uitstekend met 12 punten uit 4 duels. Niet alleen de statistieken zijn goed maar ook het veldspel is geweldig. Arsenal kent een zwaarder seizoen en moet het doen met 19 punten uit 10 duels. Uit verloor het zelfs 3 van haar 5 duels. In de Europa League gaat het beter met 10 punten uit 4 duels maar deze week wist Arsenal thuis niet te winnen van Rode Ster Belgrado. Het mag dan ook duidelijk zijn dat Manchester City zwaar favoriet is in dit duel. De quotering voor City is 1.55, voor gelijkspel 4.50 en winst Arsenal 5.30. Naar onze mening een top quote voor City. Wat denk jij? Zet in bij Interwetten, pak de stortingsbonus en speel risicovrij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.