Gokken op Vitesse Nice en krijg € 20 Gratis!

Peter Groen
07.12.2017

Vitesse neemt het vanavond om 21.05u thuis op tegen Nice voor haar laatste groepsduel in de Europa League. Dit geeft Nederlanders direct de kans om van een geweldige actie van Mr Green te genieten. Bij een eerste inzet van € 20 ontvang je namelijk, ongeacht het resultaat, 2x € 10 aan Free Bets cadeau. Deze actie, meer info over bookmaker Mr Green en een voorbeschouwing op het duel tussen Vitesse en Nice vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets cadeau?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een odd van 2.00(+).
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is vervolgens voor jou!

Mr Green – Uitstekende Bookmaker!

Mr Green behoort tot de beste Bet Sites Nederland en dat mag geen verassing heten. Allereerst zijn de randvoorwaarden enorm goed. Zo hoort Mr Green tot de Bookmakers iDeal, is de klantenservice bereikbaar via mail, live-chat en telefoon, en biedt het met een snelle website en uitstekende mobiele app een prima wedervaring. Ook het wedden aanbod is erg groot met ruim 35 sporten en meer dan 200 selecties voor vele voetbalwedstrijden. Promoties zijn er ook zo nu en dan en met bovenstaande welkomstactie is Gratis Wedden op Voetbal een feit!

Voorbeschouwing Vitesse Nice & Quoteringen

Vitesse behaalde slechts 2 punten uit haar eerste 5 Europa League duels en is hiermee reeds uitgeschakeld. Nice behaalde 9 punten en is hiermee verzekerd van plek 2 en maakt geen kans meer op het worden van groepswinnaar. De wedstrijd is daarom enkel nog voor de eer en Vitesse bewees reeds vorige speelronde uit bij Lazio dit zeker serieus te nemen. Daar behaalde het een 1-1 resultaat en de verwachting is dat het, net als Feyenoord gisteren deed, haar publiek een waardig Europees afscheid wil geven. Met 2.23 is Vitesse favoriet, gelijkspel is 3.55 en winst Nice 3.10. Geen super hoge odd voor Vitesse maar wel een die zomaar zou kunnen slagen!

Over de auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *