Gokken op Nice Vitesse en krijg € 20 Gratis!

Vitesse neemt het vanavond om 19.00u op tegen Nice voor haar tweede groepsduel in de Europa League. Dit geeft Nederlanders direct de kans om van een geweldige actie van Mr Green te genieten. Bij een eerste inzet van € 20 ontvang je namelijk, ongeacht het resultaat, 2x € 10 aan Free Bets cadeau. Deze actie, meer info over bookmaker Mr Green en een voorbeschouwing op het duel tussen Nice en Vitesse vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets cadeau?

  • Klik op een van de Mr Green buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20(+) op een odd van 2.00(+).
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets!
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst is vervolgens voor jou!

Nu bij Mr Green aanmelden

Mr Green – Uitstekende Bookmaker!

Mr Green behoort tot de beste Bet Sites Nederland en dat mag geen verassing heten. Allereerst zijn de randvoorwaarden enorm goed. Zo hoort Mr Green tot de Bookmakers iDeal, is de klantenservice bereikbaar via mail, live-chat en telefoon, en biedt het met een snelle website en uitstekende mobiele app een prima wedervaring. Ook het wedden aanbod is erg groot met ruim 35 sporten en meer dan 200 selecties voor vele voetbalwedstrijden. Promoties zijn er ook zo nu en dan en met bovenstaande welkomstactie is Gratis Wedden op Voetbal een feit!

Voorbeschouwing Nice Vitesse & Quoteringen

Nice kent met een 9e plek een matige seizoenstart. In de Europa League begon het echter beter door met 1-5 te winnen bij Zulte Waregem. Ook wist het in de voorronde van de Champions League Ajax uit te schakelen. Dit ging echter met meer geluk dan wijsheid. Vitesse staat momenteel 3e in de nationale competitie en wist afgelopen weekend Ajax te verslaan met 1-2. In de eerste groepswedstrijd verloor het ongelukkig met 2-3 van Lazio, 1 of 3 punten waren zeker op zijn geplaatst geweest. Het vertrouwen is er dus en in de hoop op Europese overwintering is een goed resultaat in Nice gewenst. Butnner en Serero zijn twijfelgevallen, Kruiswijk is afwezig maar verder is de ploeg geheel in tact. Een quotering van 7.00 is dan ook zeker aantrekkelijk voor Vitesse. Gelijkspel levert 4.35 op en wint Nice 1.48. Wat denk jij? Zet in bij Mr Green en maak mooie winst!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Mr Green!
Mr Green promotion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *