Gokken op Tottenham Liverpool met € 5 Gratis!

Peter Groen
21.10.2017

Zondag wordt om 15.00u hét Premier League duel van dit weekend afgewerkt: Tottenham Hotspur tegen Liverpool. Jij kunt dit duel nu extra spanning geven door te wedden bij GoldenPalace. Als nieuwe klant krijg je namelijk € 5 cadeau zonder storting en daarnaast krijg je ook nog eens een 100% bonus tot € 500 op je eerste storting. Beide promoties en een voorbeschouwing op dit duel vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de Golden Palace buttons op deze site en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je id toe (standaard proces) en ontvang € 5 gratis.
  • Zet hierna voor in totaal € 30 in op quoteringen van 1.70 of hoger.
  • Alle gemaakte winst is erna volledig voor jou zonder voorwaarden!

Benut ook 100% tot € 500 stortingsbonus!

Naast bovenstaande gratis wedden zonder storting actie biedt GoldenPalace nieuwe Nederlandse en Belgische klanten ook een stortingsbonus van 100% tot € 500. Het mooie aan deze bonus is dat je enkel je bonusbedrag 10x hoeft in te zetten om je bonus vrij te spelen en om te zetten in echt geld. Alle weddenschappen op quoteringen van 1.70 of hoger tellen reeds mee en je hebt maar liefst 60 dagen de tijd! GoldenPalace is verder op onze Beste Bookmakers site opgenomen omdat het tot de betere Voetbal Gokken Sites hoort. Speelplezier gegarandeerd!

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur Liverpool

Met 17 punten uit 8 duels staat Tottenham op een derde plaats. Ook in de Champions League gaat het uitstekend met 7 punten uit 3 duels en deze week werd Real Madrid op een punt gehouden in Spanje. Het enige dat Tottenham zich mag aanrekenen is dat het in thuisduels nog niet naar behoren gaat. De tijdelijke overgang naar Wembley (Tottenham bouwt momenteel een nieuw eigen stadion) lijkt geen vruchten af te werpen. Slechts 1 keer werd er gewonnen 2 keer werd gelijkgespeeld en 1 keer werd verloren. Liverpool behaalde 4 punten minder en staat op een 8e plek. Hiermee mag het zeker niet tevreden zijn en de opluchting na de 0-7 winst in Maribor deze midweek was dan ook groot. Klopp heeft weer even wat krediet en een overwinning bij de Spurs zou dit krediet zeker vergroten. Favoriet is het echter niet, mede ook door de afwezigheid van Lallana, Clyne en Mané. Tottenham krijgt een odd van 2.19, gelijkspel is 3.65 en winst Liverpool 3.23. Wat denk jij? Zet in bij GoldenPalace en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij GoldenPalace!
GoldenPalace Welkomstbonus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.