Risicovrij Gokken op Spurs Stoke bij Bookmaker Betser!

Peter Groen
08.12.2017

Zaterdagmiddag trapt Tottenham Hotspur om 16.00u in eigen huis af tegen Stoke City. Een belangrijk duel in de strijd om de bovenste plaatsen en jij kunt hier nu risicovrij gebruik van maken. Wed bij Betser op winst van Tottenham en als dit niet gebeurd, ontvang jij je inzet terug! Wij leggen jou in dit artikel uit hoe en bekijken wat je bij Betser zoal kunt verwachten.

Nieuw bij Betser? Pak eerst € 25 gratis bonus!

  • Klik op een van de Betser buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill of Neteller.
  • Je ontvangt direct een bonus van 100% tot maximaal € 25.
  • Zet je bonusbedrag 12x in op odds van 1.80(+) binnen 30 dagen.

Benut de vele € 25 Risicovrij No Brainer Promotions!

Nadat je van je bonus gebruik hebt gemaakt kun je wekelijks de No Brainer Promotions benutten. Het duel tussen Spurs en de Potters is een voorbeeld van een No Brainer. Je zet voor aanvang van het duel in € 10 – € 25 in op de actie selectie en bij verlies ontvang je automatisch 2 dagen later je inzet terug in de vorm van een Gratis Weddenschap. In het geval van de Spurs Stoke No Brainer kun je tot € 25 inzetten op winst van Tottenham Hotspur @ 1.28. Gebeurt dit niet? Dan ontvang jij dus je inzet terug!

Betser – Een van de betere bookies voor Nederlanders!

Bookmaker Betser is relatief jong maar mogen we nu al tot de betere Sportweddenschappen Sites voor Nederlanders rekenen. Dit komt onder andere door het feit dat het iDeal aanbiedt, een mooie website heeft en een top support met toegankelijkheid via e-mail en live chat. Hier blijft het echter niet bij. Het hoort tot de betere Voetbal Gokken Sites omdat het meer dan 100 verschillende selecties voor voetbalwedstrijden aanbiedt en daarnaast kun je ook nog eens op meer dan 25 andere sporten inzetten. Qua Wed Apps dien je het voorlopig met de app voor iPhone te doen. Een Android App is nog niet beschikbaar maar de mobiele website werkt gelukkig optimaal. Al met al genoeg reden om je aan te melden. Doe dit dan ook nu en geniet van de mooie welkomstbonus en vele promoties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.