Gokken op Utrecht Feyenoord met € 5 cadeau!

Peter Groen
09.12.2017

Op zondagmiddag om 14.30u stapt een mooi duel in Nederland op het programma. FC Utrecht neemt het namelijk in eigen huis op tegen Feyenoord. Dit is tegelijkertijd jouw kans om € 5 gratis wedtegoed te pakken zonder dat je hiervoor hoeft te storten! Eveneens wacht er nog een € 100 welkomstbonus op jou. Hoe jij hiervan kunt profiteren en een voorbeschouwing op FC Utrecht vind je terug in dit artikel.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding heb je € 5 gratis in je account.
  • Zet voor € 80 in binnen 30 dagen op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Geniet hierna van een gratis maximale winst van maar liefst € 50!

Benut eveneens de € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Bonus Zonder Storting Sport is natuurlijk leuk meegenomen en een mooie manier om kennis te maken met b-Bets. Hierbij houdt het echter niet op. Je kunt namelijk ook van een 100% stortingsbonus tot maximaal € 100 genieten op je eerste storting. Erna hoef je enkel je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80(+) en is je bonus vrijgespeeld. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en alle weddenschappen op bets met 3 of meer uitkomsten tellen reeds mee! Als we Bookmakers Vergelijken komt b-Bets prima uit de bus en het mag dan ook tot de prima Bookmakers Nederland behoren.

Quoteringen FC Utrecht Feyenoord Voorbeschouwing

FC Utrecht staat als zo vaak tevoren in de subtop van de Eredivisie. Het behaalde 24 punten uit 14 duels en bezit hiermee de 6e plek. Meer opvallend is dat Feyenoord op een 5e plek staat met slechts 1 punt meer dan Utrecht. Feyenoord kende na een goede start een flinke dip door vele blessures maar lijkt hier inmiddels uit. Dit getuigen goede competitie resultaten in de laatste weken en een mooie 2-1 overwinning op Napoli in de Champions League. Het gaat dan ook als favoriet dit duel in met een 2.02 odd. Zowel gelijkspel als winst Utrecht staan aan 3.50 genoteerd. Utrecht verloor pas 1 van haar 7 thuisduels, gaat dit de Rotterdammers tegenhouden of gaat Feyenoord door waar het mee bezig was? Wed gratis bij b-Bets en vind het uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.