Gokken op Nice Zulte met € 15 gratis en € 265 bonus!

Peter Groen
22.11.2017

Zulte Waregem is de enige Belgische deelnemer aan de Europa League groepsfase 2017/2018 en bevindt zich direct in een pittige poule. Tegelijkertijd levert dit interessante duels op waar bookmaker Circus een steentje aan bijdraagt. Als nieuwe Belgische of Nederlandse klant kun je namelijk € 15 gratis wedtegoed pakken zonder storting en wacht er ook nog eens € 280 bonus na een storting op jou!

Hoe krijg ik € 15 gratis wedtegoed?

  • Klik op een Circus button op onze site, meld je aan en krijg € 5 cadeau.
  • Ga naar je account gegevens, valideer je gsm nummer en krijg € 5 cadeau.
  • Download de Circus app, log in en krijg opnieuw € 5 bonus toegevoegd.
  • Speel je bonus vrij d.m.v. onderstaand genoemde bonus voorwaarden.

Nu bij Circus aanmelden

Stort en pak € 250 aan bonusgeld!

Met bovenstaande Gratis Wedden op Voetbal & Sport actie kun je kennis maken met Circus. Naast deze actie is het ook interessant om te storten bij Circus. Je krijgt namelijk 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. Net als bovenstaand genoemd bonusgeld speel je dit bonusgeld vrij door 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger zonder tijdslimiet. Dit maakt in totaal een bonusbedrag van € 265! Circus behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal maar storten kan verder wel met Bancontact, Visa, Master, Skrill of een PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken komt Circus uitstekend uit de bus, probeer het nu zelf en win!

Voorbeschouwing Nice – Zulte Waregem

Nice kent een matig seizoen. Het staat 17e in de competitie met 14 punten uit 13 duels. In de Europa League staat het 2e in de groep met 6 punten uit 4 duels maar het wordt achtervolgd door Zulte dat inmiddels 4 punten vergaard heeft. Een overwinning voor de Belgen zou de rollen dan ook omdraaien in de groep. In al te beste vorm steekt Zulte dit seizoen echter ook niet. Een 9e plek en 19 punten uit 15 duels is behoorlijk tegenvallend. De odd van 7.00 voor winst in Nice is echter zeker niet verkeerd, zeker kijkend naar het feit dat Zulte onder andere uit bij Vitesse wist te winnen. Gelijkspel kent een 4.50 odd en winst Nice 1.44. Ga jij voor een stunt van Zulte of voor een overwinning van Nice? Zet in bij Circus en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.