Gokken op Zulte Nice met € 15 gratis en € 280 bonus!

Zulte Waregem is de enige Belgische deelnemer aan de Europa League groepsfase 2017/2018 en bevindt zich direct in een pittige poule. Tegelijkertijd levert dit interessante duels op waar bookmaker Circus een steentje aan bijdraagt. Als nieuwe Belgische of Nederlandse klant kun je namelijk € 15 gratis wedtegoed pakken zonder storting en wacht er ook nog eens € 280 bonus na een storting op jou!

Hoe krijg ik € 15 gratis wedtegoed?

  • Klik op een Circus button op onze site, meld je aan en krijg € 5 cadeau.
  • Ga naar je account gegevens, valideer je gsm nummer en krijg € 5 cadeau.
  • Download de Circus app, log in en krijg opnieuw € 5 bonus toegevoegd.
  • Speel je bonus vrij d.m.v. onderstaand genoemde bonus voorwaarden.

Nu bij Circus aanmelden

Stort en pak € 280 aan bonusgeld!

Met bovenstaande Gratis Wedden op Voetbal & Sport actie kun je kennis maken met Circus. Naast deze actie is het ook interessant om te storten bij Circus. Je krijgt namelijk 100% bonus tot € 250 op je eerste storting. Net als bovenstaand genoemd bonusgeld speel je dit bonusgeld vrij door 7,5 x in te zetten op quoteringen van 2.21 of hoger. Ook kun je ervoor kiezen om 15x in te zetten op 1.81-2.20 odds, 30x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van de drie voorgenoemde mogelijkheden. Ten slotte krijg je ook nog € 30 aan Gratis Weddenschappen na je eerste inzet van € 10 of meer. Dit maakt in totaal een bonusbedrag van € 295! Circus behoort helaas niet tot de Bookmakers iDeal maar storten kan verder wel met Bancontact, Visa, Master, Skrill of een PaySafeCard. Als we Bookmakers Vergelijken komt Circus uitstekend uit de bus, probeer het nu zelf en win!

Voorbeschouwing Zulte Waregem – Nice

Met 10 punten uit 6 duels kent Zulte een relatief matige start van de competitie. Nice doet het echter niet veel beter, slechter zelfs. Het heeft slechts 6 punten uit 5 duels vergaard. Het won weliswaar met 4-0 dit weekend van Monaco maar verder imponerend het weinig. Het schakelde Ajax uit in de voorronde van de Champions League door middel van snelle counters. Ook in Belgie zal dit het plan zijn. Toch is het met een odd van 2.25 de favoriet. Gelijkspeel staat genoteerd aan 3.40 en winst van Zulte aan 3.20. Interessante odds voor de thuisploeg waar jij nu van kunt profiteren. Wat denk jij? Zet in bij Circus en win!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Circus!
Circus Bonus BB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *