Pakt Feyenoord de draad weer op tegen VVV? Crisis in Rotterdam

Erik de Kort
30.10.2019

Na de 4-0 nederlaag bij Ajax, werd de spelersbus opgewacht door tal van Rotterdamse fans. Jaap Stam stopte als coach van Feyenoord, dat nu op de twaalfde plaats staat. Wat kunnen de Rotterdammers tegen VVV?

VVV voorlaatste met 9 punten

De laatste vijf wedstrijden van VVV werden allemaal verloren. De laatste overwinning was op 14 september. VVV won toen thuis met 2-1 van FC Groningen.  Hierna verloor VVV van Willem 2, Heerenveen, PSV, Vitesse en ook Fortuna Sittard. De laatste vier wedstrijden kreeg het alleen al 15 doelpunten tegen en wist VVV zelf er maar 2 te scoren.

VVV staat op negen punten en is acht punten los van RKC Waalwijk dat onderaan bungelt met een schamel punt. Ook Fortuna Sittard en ADO Den Haag hebben net zoveel punten als VVV. Nummer dertien van de Eredivisie is FC Zwolle dat op 10 punten staat. Het zit dus erg dicht op elkaar onderaan het rechter rijtje. Tegenstander Feyenoord staat op 14 punten. Mocht VVV weten te winnen van de geplaagde Rotterdamse ploeg dan bedraagt het verschil nog maar 1 punt en stijgen de Limburgers direct op de ranglijst. Of dat ook daadwerkelijk zover gaar komen, valt nog te zien. Nadat we Feyenoord wat uitgebreider hebben toegelicht pakken we de odds van de beste bookmakers erbij.

Onrust bij Feyenoord!

Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één gewonnen. Eind september was Feyenoord met 5-1 te sterk voor FC Twente maar daarna raakten de Rotterdammers in een dip. Er werd verloren van Fortuna Sittard, Gelijkgespeeld tegen Heracles. Vorige week verloor het in Zwitserland van Young Boys en kreeg het met 4-0 om de oren van Ajax. Alle hens aan dek in Rotterdam dus waar Jaap Stam vertrok, de fans ontevreden zijn en er nu gezocht wordt naar een nieuwe coach. De geruchten gaan dat Dick Advocaat de rol gaat opvullen met John de Wolf als assistent. Feyenoord heeft behoefte aan verandering. Krijgt Advocaat of een andere coach Feyenoord weer aan het winnen? We kijken bij Svenbet naar de odds voor een Rotterdamse zege.

 

VVV Feyenootd gokken eredivisie odds

©Svenbet

De odds voor VVV- Feyenoord

Van de voetbal gokken sites hebben wij Svenbet geselecteerd voor de match. We vinden hier de hoogste odds momenteel. Ook staat er een mooie welkomstbonus voor je klaar die we zo nog even kort toelichten.  Het lijkt erop dat de bookmakers geloven in een wederopstanding van Feyenoord. De Rotterdammers hebben voor een overwinning in Venlo namelijk odds van 1.48. VVV dat de zwakte van Feyenoord kon aanschouwen in de klassieker, zal van goeden huize moeten komen als het volgens de bookmakers punten kan pakken. Een gelijkspel staat op 4.70 terwijl een thuisoverwinning van VVV zelfs op 5.50 staat. Als je gelooft dat VVV punten gaat pakken, raden we je zeker aan om hier op in te zetten.

Inzetten op de Eredivisie met welkomstbonus!

Buiten deze erg hoge odds pak je nu bij Svenbet als nieuwe Nederlandse speler een heerlijke bonus bij je eerste storting. Je krijgt nu namelijk 100% over jouw eerste storting tot een bedrag van €100! De minimale storting is €20 waarbij je dus direct €20 bonus krijgt. Er geldt een rondspeelvoorwaarde van 10 keer op odds op 1.90 of hoger. Na dit aantal is je bonus vrij opeisbaar. Klik op de link om direct naar Svenbet te gaan en deze bonus in te koppen!