Vandaag nog wedden op Waasland Beveren tegen Mechelen Pro League

Jeroen van den Berg
26.01.2021

De verrassende winst van Cercle op Kortrijk zorgt ervoor dat Waasland-Beveren laatste staat. Mechelen dat overtuigend met 3-0 van Eupen won, is de volgende tegenstander.

De wisselstrijd om de laatste plek

Met 21 punten is het nu Waasland dat de laatste plek in heeft genomen in de Pro League. Omdat Cercle Brugge dus won staat het nu een punt lost van Waasland-Beveren. Daarboven zien we RE Mouscron terug dat opnieuw wist te winnen. Voorlopig lijkt het dus stuivertje wisselen om de laatste plaats. Beveren heeft een druk schema voor de boeg. Afgelopen vrijdag werd er 0-0 gespeeld tegen Anderlecht en nu staat dus Mechelen op het programma. Aanstaande vrijdag wordt er alweer gespeeld tegen Antwerp en weer een paar dagen wordt er nog om de Beker van België gespeeld tegen Oostende. Erop of eronder dus voor Waasland Beveren dat zoveel mogelijk bij elkaar zal proberen te sprokkelen. Heeft de rode vaandeldrager een kans tegen Mechelen of verwachten de Belgische bookmakers opnieuw puntverlies?

Mechelen nog altijd op de dertiende

De schitterende reeks van Mechelen waarbij het flink wat wedstrijden op rij won kwam plots ten einde toen er keihard met 0-4 werd verloren van Standard. Er werd gevreesd voor een terugval in de resultaten maar afgelopen zaterdag werd Eupen met 3-0 aan de kant gezet alsof er niets gebeurd was. De goals aan Mechelse zijde kwamen van Hairemans, Mrabti en de Camargo. Mechelen heeft opnieuw de kans weer wat plekken te stijgen. Het kan op de tiende plek komen te staan als het allemaal meezit, daar moet dan wel Waasland-Beveren voor worden verslagen en ook moeten de concurrenten wat punten laten liggen.  Bij deze wedstrijd pakken we niet de odds van de Nederlandse bookmakers maar kijken we wat de odds zijn bij Bet777. We pakken ze er gelijk bij.

Bet777 odds bij waasland beveren tegen mechelen op 25-01-21

©Bet777

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Bij Bet777 zien we wat we eigenlijk al hadden verwacht. De nummer achttien van de Jupiler Pro League lijkt het erg zwaar te gaan krijgen tegen Mechelen. Mechelen staat vijf plekken hoger. Waasland-Beveren is dus de underdog tegen Mechelen Voor wedden op de thuisploeg krijg je 3.90 keer je inzet. KV Mechelen staat op 1.83 en is dus overduidelijk koploper. Een gelijkspel levert bij deze wedstrijd het meeste op. Hier krijg je namelijk bij Bet777 4.35 voor. Wij durven bij deze wedstrijd wel in te zetten op 0-2 winst voor Mechelen. Dit geeft je acht keer je inzet. We raden je aan de odds van Bet777 te pakken. Als je eerst wat meer informatie over deze betrouwbare bookmaker wilt lezen, moet je echt even onze Bet777 review erbij pakken.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.