Wie speelt zich veilig? Waasland-Beveren – STVV op 6 april 2021

Jeroen van den Berg
05.04.2021

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en beide teams willen zich uit de gevarenzone spelen. Gaat dat lukken op dinsdagavond in deze clash tussen de nummer 15 en 18? Waasland-Beveren neemt het op tegen STVV.

Waasland-Beveren drie punten achter Mouscron

Met nog drie wedstrijden te spelen zal Waasland-Beveren eigenlijk 9 op 9 moeten pakken om niet in de problemen te geraken. De eerste reddingsboei kwam alvast door van Oostende te winnen. Daarmee werden drie levensbelangrijke punten gepakt. Die overwinning zal ongetwijfeld ook wat vertrouwen geven voor dit duel. Moeskroen staat op drie punten voorsprong en pakte een punt door tegen Charleroi gelijk te spelen. Met Antwerp en daarna Club Brugge op verplaatsing voor Moeskroen, liggen daar juist de kansen van Waasland – Beveren. Zij spelen na de match tegen STVV nog tegen Kortrijk en Leuven. Ook niet bepaald makkelijke tegenstanders maar zeker niet de nummers een en twee van de Pro League. Dan is er nog Cercle Brugge dat met 2-1 van Beerschot won zondag.

Het verschil tussen Cercle en Waasland-Beveren is vier punten. Cercle speelt nog tegen Leuven en Oostende. We weten één ding zeker, het gaat er om spannen in de staart van de Pro League. We beginnen met de match tussen Waasland-Beveren en STVV en hebben top noteringen van de bookmakers België gevonden.

 

Blijft STVV veilig op de vijftiende plek?

Drie punten is de voorsprong op Cercle Brugge en de veertiende plek van Kortrijk ligt ook nog in het vizier. Zeker qua vorm doet Sint-Truiden het stukken beter dan de huidige nummer veertien. STVV won de laatste match zaterdag van Mechelen en deed goede zaken richting overleving in de Pro League. Voor STVV staan er nog twee lastige wedstrijden op het programma na het treffen tegen Waasland-Beveren. Er wordt nog tegen Genk gespeeld op verplaatsing en daarna komt Anderlecht op bezoek. Omdat deze twee ploegen ook nog het nodige te winnen hebben kan STVV de mouwen op gaan stropen. Laten we kijken wat de odds bij Circus zijn voor deze mooie match. Ook kun je natuurlijk onze Circus ervaringen eens doornemen voor meer info over deze bookmaker.

Circus odds waasland beveren stvv

© Circus

De Circus odds bij Waasland-Beveren tegen STVV

Na een intensieve zoektocht naar de beste noteringen van de bookmakers Nederland en België zijn we uitgekomen bij Circus. Deze bookmaker geeft je namelijk 2.23 voor STVV dat daarmee als uitploeg favoriet is voor deze match. Voor wedden op Waasland-Beveren staan de noteringen op 3.20 en dat is net iets lager dan de 3.60 die je hier krijgt voor een gelijkspel. Het belooft een spannende match te gaan worden met twee teams die tot het laatste moment zullen strijden. Wie denk jij dat er gaat winnen?

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.