Wie wint de Waaslandcross in Sint-Niklaas bij de heren?

Jeroen van den Berg
19.02.2021

Zaterdag 20 februari 2021 wordt de Waaslandcross gereden in Sint-Niklaas. Het is de laatste Ethias Cross en de prijzen worden verdeeld op het einde. Wie gaat er winnen?

De strijd tussen Toon Aerts en Eli Iserbyt

De laatste cross van het seizoen is enorm spannend. Niet alleen omdat iedereen zijn stempel wilt drukken op de laatste cross van het jaar en zo het seizoen nog wilt redden, ook omdat het kampioenschap nog niet beslist is. Er zijn twee renners die gaan strijden voor het goud in Sint-Niklaas. Op recreatiepark “De Ster” gaan Toon Aerts (11 punten) en Eli Iserbyt rechtstreeks de strijd met elkaar aan. Om 15.00 uur gaat het spektakel beginnen. Als je de Waaslandcross wilt bekijken let dan even op dat je afstemt op Sporza en niet VTM.

Buiten Aerts en Iserbyt is er ook weer Laurens Sweeck die zich zal mengen om de winst in Sint-Niklaas. In Eeklo wilde het door pech niet lukken maar de overtuigende zeges in Lille en Middelkerke tonen toch aan dat we meer en meer rekening moeten gaan houden met Sweeck. Er staat een hoop op het spel. Sweeck hoopt zijn vijfde seizoensoverwinning te pakken. Het parcours is hem gunstig gezind en bovendien lijkt het droog te gaan worden en ligt het zand er los bij. Dat speelt allemaal in de kaart van Sweeck.  Geloven de bookmakers NL ook in een zege van Sweeck of wordt het toch Iserbyt of Toon Aerts die hiermee de beste eindklassering kunnen pakken?

 

wedden op de waaslandcross bij Unibet

©Unibet

Waar kun je op wedden bij de bookmakers?

Er staat dus een hoop op het spel in Sint-Niklaas. Verschillende renners zullen gaan voor een overwinning. Ook is er natuurlijk nog de snelste ronde die beloond wordt. Als je de snelste ronde op je naam zet krijg je namelijk € 2.500, Redenen genoeg om nog eens flink aan te zetten. Wij verwachten dat het Iserbyt, Toon Aerts of dus Laurens Sweeck is die de cross is Sint-Niklaas gaan winnen. Het ligt daarmee voor de hand dat ook een van deze drie namen ook de snelste ronde op zijn naam zet. Van de bookmakers BE hebben we Unibet uitgekozen om in te zetten op de Waaslandcross in Sint-Niklaas.

Bij Unibet kun je op dit moment inzetten op de beste eindklassering en daarbij kun je kiezen uit Toon Aerts met 1.40 voor de winst en Eli Iserbyt die op 2.70 staat. Wedden op een dagzege kan ook maar daar zien we op dit moment nog geen odds voor. Unibet heeft ons dit veldritseizoen al meerdere keren positief verrast met de odds en stelt ook dit keer weer niet teleur. Wil je nu eens wat meer te weten komen over Unibet? Lees dan zeker onze Unibet review. Je kunt je ook direct bij Unibet aanmelden via onderstaande link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.