De beste odds bij Wales tegen België vanavond, 16-11-2021

Erik de Kort
16.11.2021

Wales heeft dinsdagavond genoeg aan een punt tegen België dat al gekwalificeerd is. De Rode Duivels wonnen tot nu toe alle wedstrijden. Wordt het een salonremise of wint België alsnog?

Wales moet het wellicht doen zonder Gareth Bale

Wales lijkt op stoom na de wedstrijd tegen Belarus. Het werd maar liefst-1 in eigen huis. De Welshmen kregen het publiek op de banken door twee goals van Aaron Ramsey, Neco Williams, Ben Davies en Connor Roberts. Daar mist een naam, de bekendste man uit Wales en dat is natuurlijk Gareth Bale. Bale speelt al langere tijd niet voor Real Madrid en daarom was de return van Bale nogal wat omstreden. Toch is Ethan Ampadu geschorst en lijkt Page gewoon voor Bale te kiezen. 

Wales is al zeker van de WK kwalificatie play-offs door hun goede prestaties in de Nations League. Echter zullen ze het thuispubliek willen bedanken voor de steun waardoor de goede resultaten zijn gekomen. Met een vol stadion en het vertrouwen van de 5-1 zege tegen Belarus zou Wales zo maar eens hoge ogen kunnen gooien tegen België. Of dat met Bale of zonder Bale gebeurt is nog even de vraag. Toch lijkt Aaron Ramsey voor het grootste gevaar te zorgen bij Wales. Geven de beste bookmakers Wales een kans tegen de nummer een van de wereld?

België mist Romelu Lukaku

Niet alleen Rob Page moet het doen zonder zijn vedette. Roberto Martinez mist namelijk Romelu Lukaku vanwege een blessure. De Rode Duivels toonden zich tegen Estland verre van hun beste kant. Daarbij zijn ook de verloren wedstrijd tegen Frankrijk en Italië in de Nations League vorige maand natuurlijk een deuk in het vertrouwen van de Belgen. In principe zou België op dinsdagavond geen problemen mogen hebben tegen Wales. Door de vorm van de laatste weken is het echter niet zo zeker of als winnaar van het veld stappen. 

Martinez zou in de basiself overigens kunnen kiezen voor Carrasco in plaats van Eden Hazard. Carrasco was net als Benteke en Thorgan Hazard trefzeker in de 3-1 overwinning tegen Estland. De statistieken zijn ook niet bepaald in het voordeel van Wales. Van de laatste vijf wedstrijden tegen de Dragons won Wales er maar een. De bookmaker van dienst is Bet365 en daar lees je alles over in de Bet365 review.

belgie favoriet tegen Wales

©Bet365

De beste odds bij Wales – België

Wedden op deze wedstrijd doe je het beste bij Bet365. Daar vind je de hoogste noteringen en als Nederlander ook nog eens een Bet365 bonus. België is favoriet bij deze bookmaker maar desalniettemin pak je 2.30. Voor een gelijkspel staan de odds op 3.10 en dat is net iets meer dan 3.20 die je voor een overwinning van Wales krijgt. Het zijn weer geweldige odds bij een prachtige wedstrijd. Je direct aanmelden kan via onderstaande link.