Zulte Waregem – Lokeren : €5 gratis

Gaston Dupont
23.05.2018

De finale van Play off II gaat tussen Zulte Waregem en Lokeren. De winnaar hiervan speelt op zondag tegen Racing Genk om het laatste Europees ticket. Er staat dus nog veel op spel voor deze ploegen. Om het allemaal nog wat interessanter te maken heeft GoldenPalace een exclusieve bonus voor Nederlanders en Belgen. Je ontvangt € 5 gratis zonder storten en  je krijgt de keuze tussen 2 fantastische bonussen. We geven je hieronder meer details.
Hoe krijg ik de € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik hier op een button van GoldenPalace en registreer je.
  • Stuur vervolgens een kopie van je ID naar GoldenPalace.
  • Zodra dit voldaan is, ontvang je € 5 gratis wedtegoed.
  • Speel voor in totaal €25 aan weddenschappen.
  • De minimale noteringen dienen 1.70 te zijn.

2 Verschillende welkomstbonussen

GoldenPalace biedt al zijn nieuwe wedders de keuze tussen 2 bonussen. De eerste GoldenPalace bonus is een bonus van 100% tot maximaal € 500. Om de bonus vrij te spelen, dien je 20x je bonus in te zetten op weddenschappen van minstens 1.70 en dit binnen de 60 dagen. Als je deze bonus wenst, dien je de code GP500 te gebruiken.

De tweede bonus is een GoldenPalace cashback bonus tot € 40. Als je eerste bet verliezend is, dan krijg je je inzet terug tot € 40. Om deze cashback vervolgens vrij te spelen, dien je dit vijfmaal rond te spelen en dit op noteringen van minstens 1.70. Hier is er geen tijdslimiet aan verbonden. Wil je deze bonus, dan gebruik je de code GPSPORTS. Bij beide bonussen heb je sowieso recht op een Gratis Bonus Zonder Storting Sport van € 5. Dit is een exclusieve bonus, je aangeboden door Beste Bookmakers.

Voorbeschouwing Zulte Waregem Lokeren

Zulte Waregem won al bij al gemakkelijk zijn groep in Play off 2 en had een voorsprong van 9 punten op eerste achtervolger Kortrijk. Lokeren had wat meer weerwerk te verduren, maar eindigde toch met 4 punten voorsprong op STVV. Waregem heeft het thuisvoordeel tegen Lokeren en ook de Bet sites Nederland plaatsen de odds in het voordeel van Waregem. Winst voor Waregem levert je via GoldenPalace 1.49 op. Lokeren heeft een notering van liefst 6.12, wat uitzonderlijk hoog is. De winnaar speelt tegen Racing Genk om het laatste Europees ticket. Wie haalt het? Lokeren of Waregem? Waag je nu kans met de € 5 gratis en een van de 2 bonussen.