Tweede zware wedstrijd voor Anderlecht op rij: Anderlecht – Genk

Erik de Kort
19.12.2019

Nadat Anderlecht al midweeks speelt tegen Brugge staat in het weekend de wedstrijd tegen Genk op het programma. De twee teams gaan redelijk gelijk op. Het wordt dus een spannende wedstrijd.

Kan Anderlecht eindelijk weer winnen?

Vier wedstrijden heeft Anderlecht nu al gespeeld zonder overwinning.  Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts een gewonnen. Drie wedstrijden werden er gelijkgespeeld en er werd er een verloren. Met een tiende plaats is er dus nog wel ruimte voor verbetering. De achterstand op Moeskroen dat negende staat is al drie punten. Genk staat 5 punten boven Anderlecht.

Wat ook opvalt bij Anderlecht is dat het net zo vaak zelf weet te scoren als dat het goals tegen krijgt. Het doelsaldo van Anderlecht staat exact op 0.  De enige wedstrijd de laatste tijd waarin met meer dan een goal verschil gewonnen werd was tegen Sint-Truiden. Hier won Anderlecht met 4-1. De goals aan de zijde van Anderlecht worden vaak gemaakt door Nasr Chadli of Kemar Roofe. Kunnen zij het Genk dit weekend lastig maken? We bekijken de odds van Bet90 bonus om te zien wat de kansen zijn voor Anderlecht.

Genk kan zich gaan focussen op Pro league, uitgeschakeld in Europa

Met een laatste plaats in Groep E van de Champions League met Liverpool, Napoli en Salzburg, zit er geen Europees voetbal meer in voor Genk. Hierdoor kan de focus nu volledig terug op de nationale competitie waar het zevende staat met 28 punten. Zulte staat op de zesde plek met drie punten meer. De verschillen in de subtop van de Pro League zijn niet zo klein meer dus als Genk wilt stijgen zou het een constante reeks van successen neer moeten zetten. Die weg lijkt het te zijn ingeslagen want de laatste twee matchen werden gewonnen. Er werd zaterdag met 4-1 van Waasland Beveren gewonnen en ook Cercle werd met 2-1 geklopt.

Een nieuwe overwinning zou er in ieder geval voor zorgen dat Genk niet achterop raakt op Zulte Waregem dat dit weekend tegen Cercle speelt. We hebben de betting sites Nederland afgezocht naar de beste odds en zijn uitgekomen bij bet90. Mocht je deze bookmaker nu nog niet zo goed kennen, vergeet dan niet onze Bet90 review door te lezen.

 

anderlecht tegen genk de odds

©Bet90

De odds voor deze partij

Bij Bet90 hebben we mooie odds gevonden voor Anderlecht tegen Genk. Wie zijn hier gelijk dat de odds erg dicht op elkaar staan. Er is weinig verschil in de odds voor een overwinning van een van de twee teams. Anderlecht heeft het thuisvoordeel maar Genk doet het beter momenteel. De odds geven aan dat Anderlecht lichtjes favoriet is voor deze match. Je krijg namelijk 2.35 voor winst van Anderlecht terwijl je 2.70 krijgt voor Genk wint. Een gelijkspel staat op 3.35 maar kan ook zeker worden beschouwd als een reële mogelijkheid. Ook hebben we nog een mooie welkomstbonus voor je gevonden bij Bet90

De Bet90 welkomstbonus

Pak nu tot € 100 als welkomstbonus bij Bet90. Dit is een stortingsbonus van 50% tot € 100! Stort je bijvoorbeeld € 100, dan ontvang je € 50 als bonus. Indien je €200 stort, dan ontvang je het maximum bedrag van € 100. Voordat de bonus kan worden uitbetaald, moet je het stortingsbedrag zes keer en bonusbedrag vijf keer in 90 dagen tijd rondspelen. De bonuscode is SPW100.
Direct inzetten met deze odds en bonus? Klik dan op de link!