Pro League: Kan Anderlecht winnen tegen leider Racing Genk?

andre
14.05.2019

In België lijkt Racing Genk nog altijd op weg naar de titel. Na een reeks van 4 gewonnen wedstrijden heeft Genk nog altijd 3 punten voorsprong op Brugge. Deze donderdag gaat het tegen Anderlecht. Paars-wit heeft geen geweldige Play-Offs gespeeld. Dat is zelfs een understatement. Plaats 5 en 5 punten op 15 zijn een voortzetting van een bijzonder zwak seizoen. Pakt Anderlecht de 3 punten, dan is de titelstrijd op speeldag 9 van 10 weer open. Door deze constellatie vind je bij bookmaker Goldenpalace sterke odds voor beide ploegen. Leider Genk is de favoriet bij de beste bookmakers – wie is jouw favoriet in deze wedstrijd? Bij de bookmaker wachten er ook nog een free bet en een stortingsbonus op je.

Goldenpalace welkomstbonus: 100% tot € 500 online

Bij de bookmaker wachten er op dit moment 2 interessante aanboden. Daarnaast is er een welkomstbonus zonder storting van € 5, die je voor je aanmelding als cadeau ontvangt:

  • Ga via onze button naar de site van aanbieder Goldenpalace
  • Maak je sportweddenschappen account bij de bookmaker aan
  • Verifieer je account door een kopie van je ID door te sturen
  • Ontvang een bedrag van € 5 als bookie bonus zonder storting

Maar vooral de welkomstbonus van € 500 is attractief voor nieuwe klanten. Bij je aanmelding gebruik je de bonuscode GP500. Nadat je account is aangemaakt, stort je een eerste keer bij bookmaker Goldenpalace. Voor een stortingsbedrag tot € 500 ontvang je 100% als bonus van de bookmaker. Nu heb je nog 60 dagen tijd om aan de bonuscondities te voldoen. Binnen die 60 dagen moet je bedrag 20 keer worden rondgespeeld. Hiervoor is er een minimale quotering van 1.70. Heb je een bonus van € 100 ontvangen, dan moet je dus in totaal € 2.000 spelen. Speel je liever met kleinere bedragen en zonder risico? Gebruik je bij je aanmelding de code GPSPORTS, dan ontvang je € 40 als cashback voor een verliezend weddenschap. Aan jou de keuze tussen deze welkomstaanboden!
Enkele van de quoteringen voor Anderlecht - Genk bij Goldenpalace

Odds Pro League Anderlecht – Genk bij Goldenpalace

Voor leider Racing Genk is de winstquotering van 2.04 bijzonder hoog. Thuisploeg Anderlecht levert je bij winst zelfs 3.45 keer je inzet op. De odds van Goldenpalace zijn een van de sterke punten bij een van de meest populaire betting sites Nederland. Een remonte van leider Genk in de tweede helft levert je bijvoorbeeld een notering van 23.00 op. Indien Anderlecht Racing remonteert, dan wacht er zelfs een quotering van 30.00. Ook voor het laatste doelpunt is Genk favoriet met odds van 1.71. Scoort Anderlecht laatst, dan is er een quotering van 2.27. Wed dus nu op de wedstrijd tussen Anderlecht en Genk in de Play-Offs bij Goldenpalace!