Wedden op de Serie A vanavond met Atalanta -Bologna en Sassuolo tegen AC Milan

Erik de Kort
21.07.2020

Twee mooie wedstrijden vandaag in de Italiaanse Serie A. Atalanta neemt het thuis op tegen Bologna en AC Milan gaat op bezoek bij Sassuolo dat een plek lager staat. Wie zijn er favoriet bij de bookmakers?

De noteringen bij Atalanta tegen Bologna

Er staat een hoop op het spel bij deze wedstrijd. Atalanta heeft Inter Milan boven zich staan met 72 punten en staan zelf op de derde plek met een punt minder. Tegelijkertijd ligt Lazio op de loer. Lazio Roma staat vierde met twee punten achterstand op de ploeg uit Bergamo. Bergamo kan dus geen punt verspelen als het nog kans wilt maken op de tweede plek. Tegelijkertijd weten ze dat elke misstap een uitgelezen kans is voor Lazio om de derde plek over te pakken.

Hoewel Bologna tiende staat in de Serie A en dit weekend nog met 5-1 verloor van AC Milan, kunnen ze toch wel voor wat gevaar zorgen. Eerder deze maand werd Inter Milan nog met 2-1 verslagen. De bookmakers Nederland hebben hun favoriet aangewezen en het is Atalanta dat op de Interwetten app de beste papieren lijkt te hebben voor de overwinning. De noteringen voor een thuisoverwinning van Atalanta Bergamo staan op 1.30 wat natuurlijk inhoudt dat de bookies vrij zeker zijn van een overwinning. Bologna staat op 9.50. Die ploeg lijkt dus niet zoveel kans te maken tegen Atalanta vanavond. Het zou zomaar kunnen dat Bologna afzakt naar de dertiende plaats als ze verliezen. Een gelijkspel staat op zes keer je inleg en lijkt iets waarschijnlijker maar de overduidelijke favorietenrol is dus voor Atalanta

 

Interwetten met goede odds voor Atalanta en AC Milan

© Interwetten

Wedden op Sassuolo tegen AC Milan

Het gaat misschien wat ver om Sassuolo de reuzendoder te noemen van de Serie A maar toch zetten ze ongekend goede resultaten neer tegen de top van Italië. Vorige week werd Juventus nog op een 3-3 gelijkspel gehouden terwijl het weekend ervoor Lazio met 2-1 verslagen werd. Ook tegen Inter Milan werd het een gelijkspel, net als de allereerste ontmoeting met Juve die in 2-2 eindigde. Eerder dit seizoen eindigde AC Milan – Sassuolo in 0-0.  Sassuolo is dus zeker niet kansloos tegen Milan vanavond. Het onderlinge verschil is zes punten in het voordeel van Milan. Dat verschil zien we trouwens ook terug in de odds. Inzetten op een overwinning van Sassuolo staat nu op 3.55 tegenover 1.95 voor AC Milan. Een gelijkspel levert je net iets meer op met 3.80.

De recente resultaten van Sassuolo wijzen er zo maar op dat dit opnieuw een gelijkspel kan worden. De bookmaker van dienst is Interwetten waar we zo nog een goede bonus van bespreken. Wil je eerst wat meer informatie over deze bookie, lees dan onze Interwetten review.

Pak vandaag nog de Interwetten bonus

Als onze Interwetten ervaringen en de bovengenoemde odds je aanspreken, raden we je zeker aan om je aan te melden bij Interwetten. De Interwetten bonus staat namelijk op je te wachten en hiermee verdubbel je gewoon je eerste storting. Je krijgt een stortingsbonus van 100% tot een bedrag van €100 die je in 5 stappen vrijspeelt. Elke keer dat je jouw bonus en storting een keer rondspeelt krijg je 20% van je bonus, je ziet dus gelijk resultaat! Via de link hieronder kom je direct uit bij Interwetten.