Wint AZ van hekkensluiter RKC? Bekijk de wedden odds!

Jeroen van den Berg
29.01.2020

Nu de spanning in de Eredivisie weer helemaal terug is, trapt AZ het Eredivisie weekend op vrijdag af tegen RKC. Kunnen de Alkmaarders de druk op Ajax opnieuw opvoeren?

AZ vier keer zoveel punten als RKC

Met 44 punten staat AZ drie punten achter Ajax, op de tweede plaats. Nummer drie Feyenoord staat 7 punten onder AZ op de derde plaats. De Alkmaarders hoeven zich dus niet zoveel zorgen te maken over de positie onder zich en kunnen zich volledig focussen om de koploper bij te halen. Van de laatste vijf wedstrijden verloor AZ er twee. Ajax leek hierdoor uit te lopen op de Alkmaarders maar een verrassende nederlaag zorgde ervoor dat het verschil tussen beide teams nog slechts drie punten is. Ajax verloor namelijk drie van de laatste vijf wedstrijden. 

Hekkensluiter RKC heeft dit seizoen pas 11 punten bij elkaar gesprokkeld en lijkt af te stevenen op rechtstreekse degradatie. Het verschil met ADO Den Haag is vijf punten en terwijl beide teams 1 van de laatste vijf wedstrijden wonnen, verloor RKC alle overige wedstrijden en werden er bij ADO nog twee wedstrijden gelijk gespeeld. Dit seizoen kreeg RKC gemiddeld 2,7 goals per wedstrijd tegen. AZ scoort gemiddeld meer dan twee keer per wedstrijd en dus kunnen we er wel van uit gaan dat de bookmakers uitgaan van een overwinning van AZ. We gaan eens kijken hoe hoog de odds staan hiervoor en tonen je ook gelijk de Betrebels bonus.

 

AZ RKC odds eredivise

© Betrebels

De odds voor deze wedstrijd

We hadden het al zien aankomen, de bookmakers gaan echt uit van een overwinning van AZ.  Bij Betrebels zien we dat de odds voor een overwinning van AZ staan op 1.17, bijna een zekerheid dus. Voor RKC wint krijg je 15 keer je inzet terug.  De bookies lijken dus niet in een stunt van RKC te geloven. Ook een gelijkspel levert nog flink op. Met 7.20 keer je inzet is dit altijd de moeite waard als je denkt dat AZ het lastig gaat krijgen. We gaan natuurlijk ook over de welkomstbonus. Als je eerst meer wilt weten over deze bookmaker, vergeet dan niet onze Betrebels review even te lezen.

De Betrebels bonus voor nieuwe spelers

Een goede welkomstbonus meepakken is natuurlijk altijd lekker. Zodra je bij Betrebels  €10 of meer stort, krijg je jouw gestorte bedrag als bonus tot een bedrag van €150. Het enige dat je hoeft te doen is een email sturen naar bonus@betrebels.com. Je krijgt dan direct van je gestorte bedrag als bonus. Om het maximale bonusbedrag te pakken dien je €150 te storten/ De rondspeelvoorwaarden zijn vijf keer op odds boven 1.75 wat zeker de moeite waard is.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.