Bundesliga: Bayern met 3 punten tegen Frankfurt en de titel?

andre
16.05.2019

Geen titelstrijd brengt dit jaar zo veel spanning als die in de Bundesliga. Nadat Dortmund al op weg naar de titel leek, kwam Bayern München met een sterke remonte. Op dit moment ligt Bayern met 75 punten maar 2 punten voor Dortmund met 73. Zaterdag spelen de mannen van Kovac tegen ex-ploeg Eintracht Frankfurt. Winst van Bayern of een gelijkspel is genoeg voor de titel. Wint Frankfurt, dan pakt Dortmund nog de titel indien zij hun wedstrijd winnen. Bij de bookmakers Nederland en België wachten er sterke odds op je. Zo ook bij Bwin, waar je wel 140 selecties voor deze wedstrijd kunt winnen. En onder meer ook een € 120 stortingsbonus. Wed dus nu op voetbal bij Bwin!

De vorm van Bayern en Frankfurt voor de wedstrijd bij bookmaker Bwin

Voorbeschouwing en odds Bwin voor Bayern – Frankfurt

De vorm is in het voordeel van Bayern. Van de laatste 5 wedstrijden hebben zij 3 gewonnen en 2 keer gelijk gespeeld. Eintracht heeft door de dubbele belasting met Europa League veel punten verloren in de Bundesliga. Met 2 punten op 15 dreigen ze zelfs hun ticket voor Europees voetbal nog te verliezen aan Wolfsburg of Hoffenheim. Ook het thuisvoordeel spreekt voor Bayern München. Hoe dan ook – wij verwachten een spektakel op de laatste wedstrijddag van de Bundesliga.

Door het thuisvoordeel ligt de winstquotering voor Bayern bij 1.25. Een gelijkspel levert je 6.00 keer je inzet op. Wint Frankfurt, dan ligt de quotering met 9.75 zelfs nog iets hoger. Indien Bayern in de tweede helft over Frankfurt gaat, dan liggen de odds bij 16.50. Outsider Frankfurt levert je zelfs een notering van 51.00 op voor een remonte in de tweede helft. Wed dus nu op Bayern – Frankfurt!

Stortingsbonus van maximaal € 120 bij Bwin

Alle nieuwe Belgische klanten bij deze aanbieder kunnen nu tot € 120 pakken. Deze bonus met een percentage van 100% is er voor je eerste storting bij de bookmaker. Via onze onderstaande link geraak je op de homepage van Bwin. Binnen enkele stappen is het nu mogelijk om je online sportweddenschappen account te registreren. Nu stort je een bedrag van minstens € 10 en ontvang je hiervoor 100% van je bedrag als bonus. In onze Bwin review zijn zowel het maximale bedrag als het percentage sterke punten van deze aanbieder.

  1. Klik op onze button naar de site van de bookmaker
  2. Registreer je Bwin account voor online wedden
  3. Stort € 10 of meer in je sportwedden account
  4. Voldoe aan de bonuscondities en speel je bedrag

In tegenstelling tot gratis wedden moet je deze bonus nog vrijspelen. Hiervoor moet je binnen de 90 dagen het bedrag 3 keer inzetten. 90 dagen zijn hierbij meer tijd dan de 30 tot 60 dagen bij de meeste andere bookmakers. Deze condities zijn dus niet bijzonder moeilijk, ook met de minimale quotering van 1.40. Volg dus nu onze link naar de pagina van de bookmaker. Binnen enkele stappen kun je nu maximaal € 120 pakken bij Bwin!

Over de auteur