Hongerig Ajax op zoek naar de overwinning tegen Atalanta

Jeroen van den Berg
25.10.2020

In Venlo won Ajax met maar liefst 0-13. Dat geeft veel vertrouwen voor de wedstrijd tegen Atalanta. We gaan kijken wat de bookmakers verwachten van dit Champions League treffen.

Ajax valt op in Europa

De internationale kranten raakten er niet over uit gepraat. De monsterzege van Ajax in Venlo is in heel Europa het gesprek van de dag. Met name Lassane Traoré wordt door vrijwel elke voetbaljournalist de hemel in geprezen. Niet zo gek ook want Traoré, pas 19 jaar, was betrokken bij maar liefst acht van de dertien goals van Ajax. Zelf scoorde hij er vijf en gaf nog eens drie assists. Ook Anthony toonde aan levensgevaarlijk te zijn. Het was een heerlijke zaterdagmiddag voor alles en iedereen met een Ajax hart.

De vraag waarom Ajax niet nog een echte spits heeft gehaald in de zomer, hoeven we niet meer te stellen. Traoré lijkt de nieuwe topschutter van Ajax. We kunnen ons niet voorstellen dat Erik ten Hag voorlopig een andere speler op deze plek zal neerzetten. Na de vervelende nederlaag tegen Liverpool kan de ploeg met een topresultaat in de zak afreizen naar Atalanta. Voor we over de odds van de beste bookmakers gaan, bespreken we eerst Atalanta. Iets verderop staat ook de Wallacebet bonus op je te wachten.

 

Atalanta verliest opnieuw in de Serie A

Met een mooie overwinning op Midtjylland staat Atalanta dan wel eerste in de Champions League, in de Serie A ziet Atalanta er niet zo goed uit. Het seizoen begon goed met drie overwinningen op rij maar de laatste twee weken lijkt het mis te gaan bij de ploeg van Marten de Roon, Hans Hateboer en Sam Lammers. Nadat er vorige week al van Napoli werd verloren, ging het deze week opnieuw mis. Sampdoria won met 3-1 maar het had zomaar 4-1 kunnen zijn als Quagliarella zijn penalty benutte. Atalanta kwam er geen minuut aan te pas en de enige goal van de tegenstander van Ajax viel dan ook pas in de slotfase.

Waar de voorbereiding van Ajax voor dit Champions League treffen fenomenaal was, is dat voor Atalanta duidelijk niet het verhaal. Toch heeft Atalanta laten zien vorige week dat ze zich in de Champions League prima kunnen herpakken. We pakken de bookmakers hun odds erbij.

 

wedden op Atalanta tegen Ajax Champions League

© Wallacebet

Wat verwachten de bookies van deze wedstrijd?

Als je denkt dat Ajax wel eens kan gaan winnen in Bergamo van Atalanta dan raden we je aan daar zo snel mogelijk op in te zetten. Je krijgt bij Wallacebet namelijk op dit moment vier keer je inzet als je gokt op een overwinning van Ajax. Voor een thuisoverwinning van Atalanta krijg je 1.75.

Als Ajax iets beter de kansen afmaakt dan dat het dat deed tegen Liverpool, dan maken ze wat ons betreft een hele goede kans om deze match te winnen. Een gelijkspel staat op 4.30. Wij zetten in op een overwinning van Ajax en doen dit bij Wallacebet. Als je meer over deze bookmaker en de bonus wilt weten lees je natuurlijk eerst onze Wallacebet review. De bonus zullen we hieronder alvast even toelichten zodat je gelijk op deze wedstrijd kunt inzetten.

De bookmaker bonus van Wallacebet

Hoe je ook gaat wedden op Atalanta – Ajax, zorg ervoor dat je een goede bonus meepakt. Om de hoge odds te combineren met een lekkere bonus, blijven we bij Wallacebet. Hier krijg je 100% tot € 120 en vind je mooie extra promo’s.  Elk bedrag tussen de € 30 en € 120 wordt verdubbeld als je de code SBOOKX6W gebruikt, We raden je dus aan om snel naar Wallacebet te gaan via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.