Wie plaatst zich voor de Champions League op woensdag 30 september?

Jeroen van den Berg
29.09.2020

De laatste drie Champions League wedstrijden vinden plaats op woensdag 30 september. Met nog drie wedstrijden te gaan is het ongelooflijk spannend wie we terugzien in de groepsronde.

Midtjylland thuis tegen Slavia Praag

Op het oog is dit niet de meest aantrekkelijke wedstrijd op woensdag maar met zoveel op het spel en het feit dat het in Praag bij 0-0 bleef, verwachten we toch wel twee teams die vol voor de winst zullen gaan. Een doelpunt zal het hele spelbeeld direct veranderen en met name Midtjylland kan zich een tegengoal niet veroorloven. Dit heeft alles te maken met het dubbel tellen van de uitgoals. Midtjylland verzuimde in Praag te scoren en zal nu alles op alles zetten om maar geen bal in het eigen net te zien vliegen. Slavia was in eigen huis een stuk sterker dan Midtjylland maar kwam dus ook niet tot scoren.

Als het opnieuw 0-0 blijft gaan we verlengen of volgen er zelfs penalty’s. De Nederlandse goksites zien geen grote favoriet voor deze wedstrijd en de odds liggen dan ook erg dicht bij elkaar. Slavia Praag krijgt licht de voorkeur met 2.65. Wedden op het thuisspelende Midtjylland staat op 2.84. Als jij een gelijkspel verwacht kun je hierop inzetten en krijg je 3.45.

Maakt Paok thuis de achterstand tegen Krasnodar goed?

Met een 2-1 achterstand uit de heenwedstrijd in Rusland, heeft PAOK Thessaloniki een lastige wedstrijd voor de boeg als Krasnodar op bezoek komt. Hoewel de Grieken al positief hebben verrast dit seizoen door Benfica en Besiktas te verslaan, moeten ze nu die nederlaag recht proberen te zetten in het Toumba stadion. Een groot voordeel wat Paok heeft is natuurlijk die belangrijke uitgoal van vorige week en we verwachten dan ook dat Paok ook thuis een goal mee zal pikken. Paok heeft een goede Champions League reeks achter zich en kan zich met nog een wedstrijd te gaan kwalificeren.

We verwachten een nipte overwinning voor Paok, misschien wel opnieuw 2-1 wat betekent dat er verlengd gaat worden. Krasnodar heeft aangetoond een stugge tegenstander te zijn en de odds staan voor deze ploeg dan ook op 3.32. Paok heeft in ieder geval de favorietenrol te pakken bij Svenplay met 2.11 voor winst. Deze noteringen komen bij Svenplay vandaan. Meer over deze bookmaker lees je natuurlijk in onze zeer gedetailleerde Svenplay review.

 

Wedden met goede odds op Champions League kwalificaties

© Svenplay

Red Bull Salzburg ontvangt Maccabi Tel Aviv

Al na 83 seconden spelen leek het alsof Salzburg op voorsprong zou komen tegen Maccabi. Toch liep het anders en acht minuten later was het Dan Biton die zijn ploeg Maccabi op een verrassende 1-0 voorsprong zette. Red Bull zette aan maar kwam in de eerste helft nog niet tot scoren. Er was een penalty in de 49e minuut voor nodig om Red Bull op gelijke hoogte te krijgen. De Oostenrijkers pakten vervolgens de voorsprong in de 57e minuut om die niet meer uit handen te geven. Red Bull was de sterkere ploeg en wonnen dan ook de wedstrijd. Nu is het zaak om thuis die voorsprong te behouden. Bij de bookmakers is Red Bull de grote favoriet met 1.16 voor winst tegenover 17 keer je inzet voor wedden op Maccabi. Ook een gelijkspel staat hoog, je krijgt hier 7.80 voor. De bookmakers van Svenplay laten er geen twijfel over mogelijk, Red Bull gaat winnen volgens hen.

 

Als je op deze drie wedstrijden wilt inzetten raden we je sterk aan de Svenplay bonus mee te pakken. Met deze bonus krijg je tot €100 extra bij je eerste storting en pak je met hetzelfde gemak een reload bonus van 50% tot € 100. Ook heeft deze bookmaker nog eens een goede Loyalty bonus klaar staan voor reeds geregistreerde spelers! Via de link hieronder kom je direct uit bij Svenplay.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.