Champions League kwalificaties op woensdag 16 september

Erik de Kort
15.09.2020

Nog even en er begint weer een mooi Champions League seizoen. Voor het zover is worden er nog een aantal kwalificatiewedstrijden gespeeld. De beste odds van woensdag 16 september vind je hieronder.

Ferencvaros thuis tegen Dinamo Zagreb

Het was toch wel een verrassing om Celtic een paar weken geleden uitgeschakeld te zien worden door Ferencvaros. De Hongaarse nummer twee verraste vriend en vijand door op Celtic Park de Schotten te verslaan met 2-1. Nu mag Ferencvaros het nog eens overdoen tegen Dinamo Zagreb dat Cluj versloeg na penalty’s. Een bloedstollende penaltyserie na na 120 minuten voetbal 2-2 stond, zorgde ervoor dat Dinamo met 6-5 won op bezoek in Roemenië.

Zagreb is favoriet om zich te kwalificeren voor de laatste kwalificatieronde. Voor een gelijkspel krijg je ongeveer net zoveel als inzetten op Ferencvaros. Winst van de Hongaren staat op 3.25 terwijl een gelijkspel op 3.20 staat. Stunt Ferencvaros opnieuw of trekt Dinamo Zagreb aan het langste eind? De bookmakers online kiezen voor Dinamo. We hebben een nieuwkomer op onze website uitgekozen om je van de hoogste noteringen te voorzien. Je leest alles over deze nieuwe bookmaker in onze Dozenspins review.

kwalificatie Champions League Ferencvaros Zagreb

©Dozenspins

De odds bij Midtjylland – Young Boys

Dit is een wedstrijd waar het echt alle kanten op kan gaan. We weten niet al te veel van deze clubs en ook de bookmaker lijken niet direct een favoriet gekozen te hebben. We zien dat de odds echt dicht bij elkaar liggen voor deze wedstrijd. Laten we gelijk met je delen wat we wel weten over deze teams. Midtjylland is bij de Nederlanders misschien nog wel het meest bekend vanwege het kortstondige avontuur van Rafael van der Vaart in Denemarken. De ploeg versloeg in de vorige ronde het Bulgaarse Ludogorets en staat momenteel 11e in de Deense competitie. Die is overigens pas 1 wedstrijd jong dus er is nog niet veel aan de hand. Vorig jaar werd Midtjylland nog gewoon glansrijk kampioen van de Championship.

Young Boys is de kampioen van Zwitserland en eindigde vorig seizoen met 8 punten voorsprong op nummer twee St. Gallen. Door in de vorige ronde Klaksvikar Itrottarfelag van de Faroer Eilanden te verslaan zien we de Zwitser kampioen nu vechten voor een plek in de Champions League. De winnaar van deze wedstrijd zien we terug in de vierde en laatste kwalificatieronde waar de tickets voor het kampioenenbal worden vergeven. Als je denkt dat BSC Young Boys de match wint krijg je bij een juiste voorspelling 2,5 keer je inzet. Wedden op Midtjylland levert 2,75 op. Voor een gelijkspel wordt er nu 3.25 gegeven. Iets dat wat ons betreft zeer goed mogelijk is.  Het zijn prima odds bij een wedstrijd die je anders misschien zomaar zou overslaan. Met de Dozenspins bonus wordt deze wedstrijd nog interessanter. Alles over die bonus lees je hieronder.

Wed nu met een goede bonus op de Champions League kwalificatie

Bij een nieuwe bookmaker hoort natuurlijk een lekkere bonus. Ga er maar goed voor zitten want je pakt hier zomaar even 100% extra tot € 200. Bovendien zijn de minimale odds met 1.50 erg voordelig. Na zes keer je storting en bonus rond te spelen kun je doen en laten met je bonus wat je wilt. Let wel even op de voorwaarden want een aantal weddenschappen tellen niet mee bij het rondspelen. Goede odds, een lekkere bonus en ploegen die strijden om de Champions League. Wat wil je nog meer?