Mooie weddenschappen bij Unibet voor Chelsea – Arsenal

Erik de Kort
12.05.2021

Vanavond wordt Chelsea Arsenal gespeeld. Een heerlijke Londense derby tussen de Champions League finalist en Arsenal dat strandde in de halve finale Europa League. We hebben een aantal top odds gevonden voor deze CL finale.

Chelsea wilt dit keer wel winnen van Arsenal

Gisteren zagen we al de Chelsea – Arsenal Ladbrokes promotie, nu is Unibet aan de beurt. Maar laten we eerste match even overlopen. De vorige keer dat beide ploegen elkaar ontmoetten, liep dat uit of een nederlaag voor Chelsea. NU de top vier plek nodig is om het Champions League ticket van volgend seizoen te bemachtigen. Chelsea staat nu op de derde plek maar een nederlaag zou het zomaar weer eens spannend kunnen maken. Dan zakken ze namelijk af naar de vierde plek. Toch lijken The Blues in goede vorm, afgelopen zaterdag werd Manchester City al verslagen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts een gelijkgespeeld en dat was tegen Brighton & Hove Albion.

De focus tegen Arsenal zal liggen op het winnen van de stadsgenoot, het revancheren na het verlies van de vorige ontmoeting en natuurlijk het in leven houden van de Europese (Champions League) ambities. Na de wedstrijd tegen Arsenal staat nog de kraker tegen Leicester, de huidige nummer vier op het programma gevolgd door een uitwedstrijd bij Aston Villa. Met de FA Cup finale en de Champions League finale in het vooruitzicht is het nog een druk schema voor de ploeg van Thomas Tuchel, geven de bookmakers Nederland Chelsea goede papieren tegen Arsenal?

Arsenal heeft nog een klein beetje hoop op de Europa League

Er is nog een kleine kans dat we Arsenal volgend seizoen in Europa tegen gaan komen maar dan moet er wel nog drie keer gewonnen worden. Arsenal staat nu negende en een Europa League ticket is alleen weggelegd voor de vijfde plek. Chelsea lijkt het grootste obstakel te zijn van de aankomende drie wedstrijden, daarna staat Crystal Palace en Brighton nog op het programma.

Het grootste probleem dat Arsenal heeft is dat er maar liefst vier ploegen azen op het Europa League ticket. Arsenal won dit weekend van Sheffield United maar speelde daarvoor gelijk tegen Fulham en verloor van Everton. Daardoor hebben Everton, Spurs en Liverpool in ieder geval al een veel betere uitgangspositie. Arsenal zou alles moeten winnen en dan alsnog afhankelijk zijn van puntverlies van de concurrentie. Wij verwachten bovendien dat Chelsea vanavond net iets te sterk gaat zijn. Zeker met Kai Havertz in de gelederen. We hebben een aantal mooie weddenschappen bij de beste bookmakers gevonden. Je ziet ze hieronder.

Unibet odds bij Chelsea Arsenal

© Unibet

De mooiste weddenschappen en odds bij Unibet

Wedden op deze wedstrijd kun je natuurlijk doen op de traditionele 1×2 manier. Bij de Unibet ervaringen zie je dat Chelsea op 1.82 staat. Een gelijkspel staat op 3.85 en winst van Arsenal geeft voor 5.15. Ook zijn er leuke andere bets die je hier kunt vinden. Zo noemden we Kai Havertz al even, de man die de laatste weken zo in vorm is bij Chelsea.

Als je denkt dat hij de eerste goal maakt, krijg je hier 6.75 voor. Voor een assist staan de odds van Havertz op 6.00. Een andere weddenschap die we zijn tegengekomen is dat Arsenal minsten 2 kaarten pakt tegen Chelsea, dit gebeurt namelijk in zes van de zeven wedstrijden en levert je 1.68 op. Leuke bets die de wedstrijd net even wat spannender maken.