Spanning en sensatie bij CyberFifa 2020

Erik de Kort
22.04.2020

Wedden op Fifa was nog nooit zo populair. Precies omdat er elke dag tientallen wedstrijden worden gespeeld is het aanbod hartstikke groot. Wij pakken de beste FIFA wedstrijden en odds er voor je uit!

De voordelen van wedden op Fifa 2020

Juist vanwege het grote aanbod en de honger naar voetbal heeft het wedden op Fifa een enorme opmars gemaakt. Nu bekend is geworden dat ook het Eredivisie seizoen is afgelopen, lijkt wedden op Fifa voorlopig de enige manier om toch op voetbal in te zetten. Je kunt genoeg weddenschappen vinden bij de online bookmakers. Je zult wel merken dat het aanbod erg vaak verandert. Soms zien we binnen een minuut meerdere wedstrijden verwijderd worden, die dan even later weer terug online staan. Wedden op Fifa is net als wedden op het gewone voetbal. Je kunt inzetten op de winnaar, de score en bijvoorbeeld de eerste doelpuntenmaker. Het aanbod aan weddenschappen binnen een wedstrijd is wel wat kleiner. Inzetten op het aantal gele kaarten of corners gaat vaak niet.

Cyber FIFA 2020 wedstrijden deze week

Verschillende competities worden nagebootst in Fifa. Zo kun je nu bij de bookmakers wedden op bijvoorbeeld La Liga of bijvoorbeeld de Champions League. Niet elke FIFA-competitie wordt aangeboden bij de bookies, maar er zijn zeker een aantal zeer interessante toernooien te vinden. Laten we eerst eens over de wedstrijden gaan.

Het programma is om je vingers bij af te likken. Zo zien we dat PSG (nikkitta) het opneemt tegen Real Madrid (Hrusch) maar ook City en Liverpool het tegen elkaar opnemen. Je zet hier natuurlijk in op de speler die speelt. Voor Manchester City is dit DangerDim77 en Orlovsky1 staat aan het roer bij Liverpool.

 

Svenbet odds CyberFifa 2020

©Svenbet

Bij Svenbet waar je ook de mooie Svenbet bonus krijgt, kun je bovendien ook live wedden op esports. Dit maakt het wedden natuurlijk extra spannend! Ook staan er mooie wedstrijden in La Liga op het programma. Zo neemt Sevilla met Jackob het op tegen Getafe (Thunder). Met 1.20 keer je inleg is Jackob favoriet tegenover 6.90 van Thunder. We gaan snel naar de bonus om het wedden nog interessanter te maken.

Wedden op Fifa 2020 met mooie bonus!

Inzetten op de spannende Fifa 2020 wedstrijden doe je nu met een goede bonus. waarbij je 100% van je storting krijgt tot een bedrag van €125 met de bonuscode SBOOKX6. De bonus hoef je maar zes keer hoeft rond te spelen op odds hoger dan 2.0  en dan kun je jouw bonus al uitkeren. Lees onze Svenbet review, of om direct van deze bonus gebruik te maken, klik je op de link hieronder: