De wedtips bij de EK kwalificatiewedstrijden van donderdag 8 oktober

Jeroen van den Berg
05.10.2020

Van de acht wedstrijden die er op donderdag worden gespeeld pikken we meest interessante wedstrijden eruit. Lees hieronder op welke wedstrijden je het beste kunt inzetten.

Noorwegen thuis tegen Servië

In Oslo neemt het Noorwegen van Erling Haaland het op tegen Dusan Tadic en zijn landgenoten uit Servië. Beide ploegen zijn nog twee wedstrijden verwijderd van een plek in Euro 2020 en zullen dus alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Er is geen returnwedstrijd en dus weten we na deze wedstrijd wie er in de finale van de play-offs staat. Noorwegen eindigde achter Zweden en Spanje en pakte de derde plek. Er werd vier keer gewonnen en maar liefst vijf keer gelijk gespeeld. Het was niet genoeg voor een directe kwalificatie.

Servië won er ook vier maar speelde twee wedstrijden gelijk en verloor er twee. Een aantal ervaren rotten bij Servië zorgen voor het gevaar bij de Serven maar tegelijkertijd laat Noorwegen aanvallend voetbal zien, spelen ze thuis en zien we op de as toch ook vooral ervaren rotten.

De winnaar van deze wedstrijd speelt tegen de winnaar van de partij tussen Schotland en Israël. De bookmakers nl hebben niet direct een topfavoriet en ook wij vinden het lastig een keuze te maken. De odds van 2.50 voor winst van Noorwegen tegenover 2.90 voor Servië maken het er niet makkelijker op. Welk team er ook gaat winnen, het zal een nipt verschil zijn. Wij durven te gokken op een gelijkspel dat je 3.05 keer je inzet geeft. We raden je aan bij B-bets in te zetten op deze wedstrijd want buiten de goede odds kun je hier ook gratis wedden.

 

b-bets odds noorwegen tegen servie

© B-bets

 

Wint IJsland thuis van Roemenië?

Een overwinning betekent dat er nog één wedstrijd op het programma staat. Dat is dan gelijk tegen de winnaar tussen Hongarije en Bulgarije. Iedereen kent IJsland natuurlijk nog van Euro 2016, In de kwalificatie ging het ook vrij redelijk maar met Frankrijk en Turkije eindigden ze dus op de derde plek. De IJslanders wonnen maar liefst zes wedstrijden in de poule en zijn door deze goede resultaten ook favoriet bij B-bets. Alle informatie over de bonussen, stortingsmethoden en meer lees je in ons B-bets review. Je krijgt voor inzetten op IJsland 2.41.

Roemenië heeft een nieuwe coach, Mirel Radoi en zal er alles aan doen om het EK te behalen. Als Roemenië wint spelen ze op het Europees Kampioenschap namelijk drie wedstrijden in eigen huis. Dat zal toch genoeg motivatie geven om nog twee keer volle bak te gaan. Als jij denkt dat dit Roemenië wint van IJsland zet je hierop in en pak je 3.10. Voor een gelijkspel krijg je drie keer je inzet. We denken dat Roemenië een goede kans maakt in Reykjavik en wedden dan ook op winst van de Roemenen.

Bij B-bets pak je een € 5 gratis weddenschap en krijg je bij je eerste storting ook nog eens 100% tot €120. Goede redenen dus om eens in te gaan zetten bij deze bookmaker!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.