Emmen – Ajax in de Eredivisie – wordt Amsterdam de nieuwe leider?

andre
02.04.2019

Na de laatste draw van PSV is Ajax tot op 2 punten van de leiding gekomen. En deze week proberen ze om de volgende 3 punten binnen te halen tegen Emmen. Voor hun tegenstander ziet de situatie er veel minder rooskleurig uit. Emmen zit op dit moment volop in de degradatiezone. En als zeventiende heeft de ploeg maar 1 punt uit de laatste 5 wedstrijden gehaald. 3 extra punten zouden voor Emmen wel eens het verschil kunnen zijn tussen in de degradatiezone blijven en uit de degradatiestrijd komen. Ook voor jou kan een weddenschap bij een van de beste bookmakers een groot verschil maken. Bij BetFIRST is er een fantastische welkomstbonus beschikbaar en meer dan 130 verschillende weddenschappen op Emmen – Ajax.

BetFIRST: tot € 200 bonus voor je eerste storting

Voor nieuwe klanten wacht er een aanbod voor je eerste storting bij de bookmaker. Het gaat over een bonus met 100%. Klik op de button om naar de pagina van de bookmaker te gaan. Daar kun je een account voor je sportweddenschappen aanmaken. Zodra je account klaar is, heb je de mogelijkheid om een eerste keer te storten bij BetFIRST. Stort een bedrag van minstens € 10. Van de bookmaker ontvang je dan 100% van je storting als bonus. Maximaal kun je zo tot € 200 ontvangen – een van de beste aanboden bij de voetbal gokken sites.

Nu moet je nog aan de bonuscondities voldoen. Let er op dat zowel het bonusbedrag als ook het stortingbedrag aan condities zijn verbonden. Speel storting en bonus elk 2 keer rond. De bookmaker geeft je 30 dagen de tijd, om deze condities te realiseren. Een minimale quotering van 1.40 is van toepassing. Speel je bonus dus vrij – met € 200 als maximaal bedrag biedt BetFIRST je echt iets bijzonders!
Emmen speelt tegen Ajax met de beste quoteringen bij BetFIRST online

BetFIRST: Emmen – Ajax en de odds Eredivisie

Geen grote verrassing – Ajax is de grote favoriet op winst. Zelfs als thuisploeg bedraagt de quotering voor winst van Emmen 19.25. Voor Ajax ligt deze bij maar 1.12. Een gelijkspel levert je ook al een notering van 9.00 op. Onze BetFIRST ervaringen worden alweer bevestigd – zowel qua odds alsook qua aantal weddenschappen. Meer dan 130 verschillende weddenschappen zijn beschikbaar voor deze wedstrijd. Wint Emmen de eerste helft, dan wacht er een notering van 9.75 op je inzet. Indien helft 1 als gelijkspel eindigt, dan liggen de odds bij 3.55. Wint Ajax de eerste helft, dan is er een quotering van 1.35 voor je. Veel keuze voor je weddenschappen en daarnaast tot € 200 bonus. Wed nu op de Eredivisie en Emmen – Ajax bij BetFIRST!

Over de auteur