Vier mooie Europa League wedstrijden op donderdag

Erik de Kort
05.08.2020

Het wordt genieten morgen in de Europa League. Behalve de returns van drie wedstrijden wordt er ook beslist of Sevilla of Roma naar de kwartfinales gaat. Wij hebben de beste odds voor het wedden op al deze wedstrijden gevonden en bespreken ze hier.

Leverkusen tegen Glasgow Rangers

Het is al even geleden dat we één van beide teams gezien hebben in de kwartfinales. Voor Leverkusen wordt het de eerste keer sinds het seizoen 2007/2008. De Duitsers hebben de beste papieren na de 3-1 overwinning in Schotland. De laatste keer dat Rangers in Europa van een Duitse tegenstander won was 22 jaar geleden, bovendien wist het in 15 van de in totaal 19 wedstrijden niet tot scoren te komen.

Ook de bookmakers bij Wallacebet gaan uit van een overwinning van Leverkusen. De noteringen staan voor Bayer op 1.61. Inzetten op winst van Glasgow geeft je 5 keer je inzet terug. Als je verwacht dat het gelijk wordt tussen beide teams dan krijg je 4.10. Wallacebet, bekend van de Wallacebet bonus, heeft de hoogste noteringen van de beste Nederlandse bookmakers.

De odds bij FC Basel tegen Eintracht Frankfurt

Een ijzersterk Basel wist de eerste wedstrijd met maar liefst 3-0 te winnen in Frankfurt, hoe kan Eintracht dat nog rechtzetten? Om door te gaan naar de kwartfinales op maandag dient er dus met 4-0 gewonnen te worden. De laatste overwinning van Eintracht tegen Basel dateert van 1977. Basel won zes van de laatste zeven Europa League wedstrijden. Desalniettemin gaan de odds redelijk gelijk op.

Voor Basel krijg je 2.61, een gelijkspel levert het meeste op met 3.75 en Eintracht Frankfurt geeft 2.38. Mocht je overigens denken dat Eintracht wel met 4-0 kan winnen in Zwitserland moet je hier zeker inzetten, de odds staan namelijk op 10.0 bij Wallacebet. Wil je meer info over deze bookmaker dan moet je echt even onze Wallacebet review lezen, hier beschrijven we alles wat je moet weten over de bookmaker en duiken we ook in die goede bonus die je hier kunt vinden.

 

de odds bij alle vier de europa league wedstrijden

©Wallacebet

Wolverhampton Wanderers – Olympiakos Piraeus

Spannender dan deze wedstrijd ga je het niet zien op donderdag. In Griekenland werd het 1-1. Kan het succesverhaal van Wolves worden bekroond met de kwartfinale? De eerste kwalificatiewedstrijd speelde Wolves op 25 juli vorig jaar en nu staan ze aan de rand van de kwartfinale! Olympiakos wist eerder dit seizoen wel Arsenal te verslaan dus beide ploegen laten zien goede kans te maken. Met 1.68 is Wolves de grote favoriet tegenover odds van 5.10 voor Olympiakos. Gelijkspel staat op 3.61

Een schitterend affiche tussen Sevilla en AS Roma

Koning van de Europa League Sevilla neemt het op tegen de Giallorossi. Slechts één wedstrijd op neutraal terrein om de kwartfinale te spelen aanstaande maandag. De dood of de gladiolen dus voor beide teams. Alle drie de kwartfinales die Sevilla behaalde werden gewonnen en betekenden tevens dat Sevilla de zich Europa League winnaar mocht noemen in de seizoenen 2013-14, 2014-15 en 2015-16.

Een onmogelijke opgave voor AS Roma? Wallacebet gaat inderdaad uit van winst van Sevilla (2.61) maar laat AS Roma niet kansloos (3.37). Een gelijkspel staat op 3.26. Vergeet niet om de bonus bij Wallacebet te pakken. Je krijgt hier namelijk tot € 120 bovenop je eerste storting.