Wedden op de eerste F1 race in Bahrein op 28 maart 2021?

Jeroen van den Berg
22.03.2021

In Bahrein wordt het formule 1 seizoen geopend. Op 28 maart staat de eerste race van het jaar gepland en kunnen we genieten van Hamilton en natuurlijk Max Verstappen. Wie pakt de eerste zege?

Wie zijn de kanshebbers dit seizoen?

Mercedes heeft natuurlijk de Formule 1 gedomineerd de afgelopen jaren en zijn ook dit jaar weer van de partij om het kampioenschap binnen te harken. Lewis Hamilton zou zomaar eens zijn zesde kampioenschap en zijn negende in totaal kunnen pakken dit seizoen. Toch hebben de test laten zien dat de auto van Hamilton met de nieuwe W12 E performance niet bijzonder goed de test doorkwam. Volgens Hamilton was er nog een hoop werk te verrichten voor de eerste race. Hamilton zag er ook wat nerveus uit in zijn bolide en leek de auto niet echt onder controle te hebben.

Max Verstappen kende vorig seizoen een goed jaar en werd derde achter Bottas en Hamilton. Red Bull heeft met Sergio Perez een nieuwe collega voor verstapen die meer gewaagd lijkt te zijn aan de Nederlander. Red Bull heeft sprankelend de eerste tests doorstaan en Verstappen zette zelfs al de snelste ronde neer.

Na Hamilton en Verstappen is Bottas de derde favoriet om het kampioenschap in 2021 te pakken al is het wel met een flink verschil op de andere twee coureurs. Bij de bookmakers Nederland kun je nu al inzetten op de winnaar van het kampioenschap in de formule 1. Voor de kampioen van het seizoen 2021 bekend is, moet eerst de eerste race nog gereden worden.

Wat kunnen we verwachten op de GP van Bahrein?

Bahrein kenmerkt zich door de vier lange rechte stukken die je er vindt en daar is Mercedes natuurlijk ijzersterk. Hamilton won vorig jaar en het jaar ervoor. Daarvoor was het twee keer Sebastian Vettel van Ferrari. Vettel won overigens is 2012 en 2013 ook al twee keer op rij in een Red -Bull. Daarmee is Vettel de meest succesvolle coureur in Bahrein. De Duitser zien we nu terug bij Aston Martin.

Ferrari, dat vorig jaar een rampjaar kende doet het dit jaar met Charles Leclerc en Carlos Sainz. De rode bolides willen vorig jaar natuurlijk snel vergeten en zo snel mogelijk een mooi resultaat neerzetten. Bij de bookmakers België zien we dat Red Bull en Mercedes de beste papieren hebben voor de winst. Laten we snel kijken welke coureur de favoriet bij de bookmakers. Klik op de afbeelding en ga rechtstreeks naar de Ladbrokes website:

de odds bij de GP Bahrein 2021

©Ladbrokes

Wie is er favoriet om de eerste GP in Bahrein te winnen?

We hebben Ladbrokes dit keer als bookie bij de formule 1 gepakt. Waarom zit nu juist een goede bookmaker is om bij te wedden lees je in onze Ladbrokes ervaringen. Bij deze bookie zien we dat het niemand anders is dan Max Verstappen die de favorietenrol heeft gepakt boven Hamilton. Verstappen staat op 2.10 voor de winst en Hamilton levert al 3.0 op. Dan volgt Bottas met 4,50. De vierde kanshebber is nieuwbakken Red-Bull coureur Perez met negen keer je inleg. De eerste Ferrari zien we op plek zes met 16.00 voor Charles Leclerc. Gaat Verstappen een vliegende start beleven van het seizoen van 2021 of wordt het Hamilton voor zijn derde op rij?

 

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.