Twee topploegen vechten om de punten, wedden op Feyenoord-PSV

Jeroen van den Berg
13.12.2019

Twee teams op zoek naar vorm nemen het tegen elkaar op. Twee top teams die we normaliter terug zien in de top 3. Zet Feyenoord of PSV de weg naar boven in?

Feyenoord op donderdag verslagen door Porto

Het was een hele spannende eerste helft in Porto. Er vielen maar liefst 5 goals en dus stond het bij rust al 3-2. Die score werd tevens de eindstand. Hierdoor eindigde Feyenoord als laatste in groep G en is het Europees seizoen over voor de Rotterdammers. Feyenoord zal er dus alles aan moeten doen om nog wat van het seizoen te maken. Met een achtste plek in de Eredivisie is er nog ruimte voor verbetering. De laatste vijf wedstrijden werd er echter niet meer verloren en dus lijkt de weg naar boven onder Dick Advocaat ingezet. Het gat met nummer vijf Heerenveen is slechts twee punten. Bij een mooi resultaat tegen PSV kan Feyenoord dus misschien wel wat plaatsen stijgen op de ranglijst. Voordat we de odds via bet90 app erbij pakker bespreken we natuurlijk nog PSV. Hoe staat het team van mark van Bommel ervoor?

Ook PSV uitgeschakeld in Europa

Deze week was PSV de enige Nederlandse ploeg dat punten wist te halen in Europa.  Het was tevergeefs want de Eindhovenaren waren al uitgeschakeld. Ook in de Eredivisie is PSV de punten bij elkaar aan het rapen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts 1 verloren. Twee wedstrijden werden er gewonnen en twee gelijk gespeeld. De resultaten zijn nog niet denderend maar toch zit er progressie in bij PSV. Men mooi resultaat tegen Feyenoord zou PSV wellicht een groter gat kunnen slaan met verrassende nummer vier Willem 2. De selectie van PSV is nagenoeg fit en ook zijn er geen geschorste spelers. Wel staat Deze Dumfries op scherp. Bij een eerstvolgende kaart zal hij een wedstrijd geschorst zijn. We kunnen dus uitkijken naar een wedstrijd waarbij de talen Ihattaran, Bergwijn en Malen het proberen Feyenoord lastig te maken. We gaan de odds van bet90 bekijken. Mocht je nog niet zo bekend zijn met deze bookmaker lees dan ook zeker eens onze Bet90 review.

 

odds feyenoord psv wedden

©Bet90

De odds voor Feyenoord – PSV

Het gaat heel spannend worden tossen deze twee topteams. De odds zijn bijna gelijk en dus kunnen we ons opmaken voor een mooie strijd. PSV is heel lichtjes favoriet maar het verschil is minimaal. Winst van de thuisploeg geeft 2.50 en daarmee staan de odds net iets hoger dan die van PSV waar je 2.45 voor krijgt. Een gelijkspel levert het meeste op. Je krijgt hier namelijk 3.80 voor. Bij Bet90 staan er ook mooie promoties voor je klaar. Zo kun je een 100% welkomstbonus tot €100 verwachten en zijn er verschillende gratis wedden promo’s bij bijvoorbeeld inzetten op het PDC WK Darts. Je kan je heel gemakkelijk aanmelden via de knop hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.