Wie wint Gent Wevelgem? Ontdek de favorieten.

Jeroen van den Berg
08.10.2020

Met een haar verschil won Julien Alaphilippe woensdagmiddag de Brabantse Pijl. Dit seizoen lijkt het de strijd te zijn tussen Van der Poel en Alaphilippe. Wie wint deze keer?

Twee wielrenners in bloedvorm

Het najaar staat in het teken van eigenlijk maar twee namen. Elke rit lijken deze twee mannen de dienst uit te maken en we vragen ons dan ook deze keer weer af of het Alaphilippe of Van der Poel gaat worden. De Brabantse Pijl leek op de editie van vorig jaar, met opnieuw een hoofdrol voor beide renners. Vorig jaar won Van der Poel nog, dit jaar was het Alaphilippe. Met de Ronde van Vlaanderen die eraan zit te komen kijken we met spanning uit wie Gent – Wevelgem gaat winnen. Bij de bookmakers Nederland 2020 staan de twee topfavorieten op ongeveer gelijke hoogte. Er zijn natuurlijk nog meer wielrenners die een gooi willen doen naar de winst van deze klassieker. We bekijken een aantal renners hieronder.

Meer kanshebbers voor de ritzege

Met ruim 160 deelnemers en een parcours van ruim 170-kilometer kan er natuurlijk van alles gebeuren. Als we denken aan Gent – Wevelgem zal bij menig wielerliefhebber nog de 2015 editie voorbij flitsen. Deze stormachtige rit waaiden er renners de graskant in en belandden sommigen zelfs in het water. Uiteindelijk was het Luca Paolini die na uren storm trotseren de trofee en de grote fles de lucht in kon tillen. Vorig jaar won Alexander Kristoff met Degenkolb kort hierachter. Peter Sagan won in 2018. Greg van Avermaet won het jaar ervoor.

wie scoort de eerste goal?

©Unibet

Met de Giro in volle gang zijn er een aantal grote namen die de Gent Wevelgem rit over slaan. De eerstvolgende rit na Gent-Wevelgem is de ronde van Vlaanderen, elke renner zal dit toch ook in zijn hoofd hebben en bij moeilijke omstandigheden  Op dit moment kunnen we op de Unibet app de volgende odds vinden voor Gent – Wevelgem.

gent wevelgem unibet

Wedden bij Unibet

We hebben Unibet uitgekozen voor onze wielerweddenschappen. Met Unibet aanmelden gaat het zeer gemakkelijk om snel je account op te zetten. Zo kun je binnen een paar tellen al inzetten op de aankomende wielerklassiekers. Je vindt verreweg de meeste wielerweddenschappen bij Unibet vergeleken met andere bookmakers. Om er nu voor te zorgen dat je volledig op de hoogte bent lees je onze Unibet review. Voor meer odds bij Unibet, klik je hieronder op de link. Die neemt je rechtstreeks naar de Unibet website.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.