De voorbeschouwing bij IFG Göteborg tegen Malmö FF

Erik de Kort
29.07.2020

Zondagmiddag wordt de mooie Zweedse klassieker tussen Göteborg en Malmö gespeeld. We hebben erg goede odds en een lekkere bonus gevonden voor het wedden op deze wedstrijd.

Malmö heeft de meeste onderlinge wedstrijden gewonnen

Van de laatste twintig confrontaties in de afgelopen tien jaar kunnen we duidelijk opmaken dat Malmö de betere ploeg is. Malmö won namelijk tien keer een wedstrijd tegen Göteborg. Het werd zeven keer gelijk en de overige drie keer was het Göteborg dat de zege pakte. De laatste wedstrijd was het opnieuw Malmö dat de zege pakte. Het werd in eigen huis 1-0. Ook dit seizoen lijkt Malmö de betere partij als we naar de huidige resultaten kijken. Uit 11 wedstrijden pakte Malmö 22 punten waardoor ze nu op de tweede plek staan, twee punten achter koploper Norrköping. Op de derde plek zien wel IF Elfsborg met 20 punten. Göteborg zien we terug op de 11e plek met 12 punten.

Als we kijken naar de afgelopen wedstrijden valt op dat Malmö tien keer het net wist te vinden de afgelopen drie wedstrijden en bovendien al deze wedstrijden won met slechts drie tegengoals. Göteborg speelt al drie wedstrijden op rij gelijk en lijkt sinds 2 juli niet meer te kunnen winnen. Zal het tegen Malmö exact een maand na de laatste overwinning wel lukken? We gaan eens zien wat de online bookmakers geven voor de kansen van Göteborg. De bookmaker die we hebben uitgezocht is Wallacebet. Een uitgebreid overzicht over deze bookmaker lees je in onze Wallacebet ervaringen.

 

goede odds bij Goteborg - Malmo

©Wallacebet

De odds bij deze wedstrijd

Als je kijkt naar bovengenoemde statistieken en natuurlijk de huidige resultaten dan kan het niet anders dan dat Malmö de favoriet is voor de overwinning. De odds bevestigen dat ook. Je krijgt als je inzet op Malmö nu 1.81. Een gelijkspel staat op 3.55 en de noteringen voor een overwinning van Göteborg zijn nog hoger. Als je wedt op winst van Göteborg krijg je 4.20 keer je inzet terug. Ben jij het met de bookmakers eens dat Wallacebet waarschijnlijk de overwinning pakt? Nu je hier toch bent lichten we gelijk even de goede Wallacebet bonus toe.

Wedden op Göteborg – Malmö met een goede bonus!

Bij wedden op voetbal horen goede odds en mooie bonussen. Wij hebben zo’n mooie bonus voor je vonden bij Wallacebet. Met onder andere een loyalty bonus, reload bonus en een superlekkere welkomstbonus voel je je als een vis in het water bij deze bookmaker. We hebben extra goede voorwaarden kunnen regelen voor je. Als je nu  minimaal €30 stort krijg je een 100% bonus tot maar liefst €120! Door de bonuscode SBOOKX6W te gebruiken speel je de bonus al vrij door hem samen met je stortingsbedrag zes keer rond te spelen!