Weer eens iets anders, wedden op de Japanse J2 League

Jeroen van den Berg
28.07.2020

In onze zoektocht naar interessante weddenschappen en goede odds zijn we vandaag uitkomen in Japan. De altijd spannende J2 League kent haar achtste speelronde. Wij pikken de beste noteringen er voor je uit!

Wat je moet weten over Japans voetbal en de J2 League

Eigenlijk verschillen de J2 (J2 Rīgu) en J1 League (Je-wan Rīgu) niet zoveel van de voetbalcompetities zoals we die hier kennen. Dat heeft alles te maken met de FIFA reglementen waar ook Japan aan moet voldoen. De tweede professionele voetbalcompetitie van Japan kent wel maar liefst 22 teams. Ook bestaat de J2 nog niet niet zo heel lang. Pas in 1999 werd de J2 League opgericht. De twee clubs met de meeste punten aan het einde van het seizoen promoveren naar de J1 League terwijl de nummer drie in de plays offs met de nummers vier, vijf en zes. Toch promoveer je niet zomaar naar de J1 League, als je geen vergunning hebt om in deze klasse uit te komen, gaat de promotie niet door.

Mocht je je nu afvragen of er ook nog wat bekende spelers in Japan uitkomen dan kunnen we je melden dat het niet al te veel zijn. In de J1 League zien we Andres Iniesta terug, maar ook Thomas Vermaelen en Calvin Jong-a-Ping. In de J2 League is er ook nog een Nederlander te vinden, Jordy Buijs. Bij de beste bookmakers Nederland gaan we kijken welke odds er staan bij een overwinning van Kyoto Sanga, het team van Buijs. Bet90 is heeft nu de meest interessante noteringen en er staat ook nog eens de Bet90 bonus voor je klaar. Die zullen we iets later bespreken. Laten we eerst eens kijken naar de odds.

J2 League odds van Bet90

© Bet90

De hoogste odds bij de J2 League

Alle teams komen in actie deze woensdag maar we kunnen natuurlijk niet de odds van alle elf de wedstrijden voor je bespreken. Omdat je natuurlijk alleen op zoek bent naar de meest interessante odds, zullen we die er voor je uit pikken.. Laten we beginnen met de club van Jordy Buijs dat het opneemt tegen Fagiano Okayama. Je krijgt 2.35 voor de nummer zeven Kyoto Sanga en 3.10 als je inzet op een overwinning op nummer 16 Okayama.

Ook vind je goede noteringen bij de koploper V-Varen Nagasaki tegen Renofa Yamaguchi dat twintigste staat. De noteringen bij deze match staan op 1.74 voor Nagasaki tegenover 4.10 voor Yamaguchi.

De laatste wedstrijd voor we naar de bookmaker bonus gaan is de wedstrijd tussen de nummer twee tegen Zweigen Kanazawa. de nummer acht van de competitie. Omiya Ardija, de nummer twee krijg je 2.55. Wedden op de nummer acht als winnaaar levert je 2.85 op.  Al deze odds komen dus bij Bet90 vandaan. Je vindt meer informatie over deze bookmaker in onze Bet90 review.

Mis de Bet90 bonus niet!

Inzetten op de Japanse J2 League doe je niet alleen met goede noteringen, ook een lekkere  bonus laten we natuurlijk niet achterwege. Je pakt nu bij Bet90 namelijk tot 100 Euro extra. Het bonuspercentage is 50% als je de bonuscode SWP100 gebruikt. Een storting van 100 Euro levert je dus 50 Euro extra op. Pak de bonus nu direct via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.