Begin je weekend met wedden op Kortrijk – Anderlecht

Jeroen van den Berg
22.10.2020

Na de Champions League en de Europa League is het nu weer tijd voor de Jupiler League. Kortrijk trapt het Belgische voetbalweekend af met een wedstrijd tegen Anderlecht.

Anderlecht vergeet te winnen

Door een flink aantal punten te verspelen nadat ze elke keer op voorsprong waren gekomen, zien we Anderlecht terug op de achtste plek. Het waren bovendien wedstrijden die gewoon gewonnen moesten worden tegen KV Mechelen, Moeskroen, Eupen en Leuven. Nu in Kortrijk begint Anderlecht met een zwaar programma. De komende maand staan Antwerp, AA Gent, Beerschot en Standard gepland. Tegen Leuven ging het na de rust fout. Met een 2-0 voorsprong begonnen de mannen van Vincent Kompany aan de thee maar een paar minuten in het begin van de tweede helft kreeg OHL een penalty die ze benutte. Een eigen goal even later zorgde voor de uiteindelijke eindstand en de zoveelste keer puntverlies.

Kortrijk staat op evenveel punten als Anderlecht maar heeft een beter doelgemiddelde. Nadat we dieper over Kortrijk zijn gegaan pakken we de odds erbij van de bookmakers Nederland 2020 zodat je precies weet hoe je goed kunt wedden op deze wedstrijd.

Kortrijk pakt na een maand weer eens een overwinning

De resultaten van Anderlecht zijn redelijk te vergelijken met die van Kortrijk. Het is dan ook niet zo wonderlijk dat we de ploegen onder elkaar zien op de ranglijst. Kortrijk staat op de achtste plek en won vorig weekend van Mechelen. De wedstrijden hiervoor werden er een flink aantal punten verspeeld en leek het hele team af te hangen van de kwaliteiten van Mboyo.

Kortrijk speelde al wedstrijden tegen Standard en Antwerp. Beide wedstrijden gingen verloren maar tegen Mechelen pakte ze dus toch drie punten. Drie belangrijke punten want als deze wedstrijd in eigen huis tegen Anderlecht gewonnen kan worden, zijn we er zeker van dat Kortrijk een flink aantal plaatsen kan stijgen. Een nederlaag kan één van deze teams wel eens naar de twaalfde plek laten afzakken. Er staat genoeg op het spel dus. Laten we de odds erbij pakken die we op de Unibet app hebben gezien.

 

Wedden op Kortrijk Anderlecht met hoge odds

©Unibet

De verwachtingen van de bookmakers

Dat dit een mooie wedstrijd is tussen de nummer acht en negen van de Jupiler League staat buiten kijf. Bij Unibet, één van de grootste Belgische bookmakers, zien we dat Anderlecht verwacht wordt te gaan winnen. Je krijgt 2.20 als je inzet op het team van Vincent Kompany. Kortrijk dat niet in goede vorm is maar toch kon winnen vorige week staat op 3.55. Het zal een interessante wedstrijd worden waarbij het zomaar eens een gelijkspel kan worden. Hier krijg je bij Unibet 3.25 voor. Dit zijn goede odds waarbij je dus minimaal je inzet verdubbelt. Mocht je als Nederlander willen wedden op deze wedstrijd, pak dan gelijk een bookmaker met bookmaker bonus. Als je als Belg meer wilt weten over deze bookmaker, lees dan eens onze Unibet review! We wensen je een prachtig voetbalweekend toe!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.