Wie wint de Krawattencross op zondag 7 februari 2021?

Jeroen van den Berg
04.02.2021

Exact een week na het WK veldrijden in Oostende zien we de veldrijders op zondag in het Kempense zand. In Lille zijn er een aantal kanshebbers voor de zege. Op wie je het beste kunt wedden lees je hieronder.

Een wedstrijd zonder de grote toppers

In Lille zullen Matthieu van der Poel, Wout van Aert en Thomas Pidcock niet van de partij zijn. Dat geeft plaats voor andere coureurs zoals misschien wel Laurens Sweeck of Eli Iserbyt Zowel Van der Poel als Wout van Aert gaan zich focussen op het wegseizoen. Beide coureurs pakken eerst nog een week rust maar zullen dan de trainingen op de weg hervatten na een enerverend veldritseizoen. Een seizoen dat overigens bijna ten einde komt. Er zijn nog maar een paar races te rijden en de Krawattencross is daar misschien wel de meest prestigieuze van. Je kunt natuurlijk wedden op de Krawattencross in Lille bij de Belgische bookmakers. Op dit moment zijn er nog geen odds te vinden maar ze zullen zodra de race al dichterbij komt, toch wel komen met noteringen zodat je kunt gaan inzetten op dit mooie veldrijden spektakel.

Het parcours op zondag

Zandspecialisten komen aan bod op zondag in Lille. Hoewel de zandstroken niet al te lastig zijn in Lille, dat was wel anders in Oostende, is er toch 940 meter zand. De race om het meer bestaat uit 300 meter verharde weg, gevolgd door een stukken van in totaal 1740 meter bosweg en dus 940 meter zand. De Krawattencross is een snelle omloop en dat kan wel eens in het voordeel zijn van Laurens Sweeck.

Ook de zware regenval van de laatste weken kan in zijn voordeel spelen. Wel is er op zaterdag nog een rit in Middelkerke en dus kan vermoeidheid ook parten gaan spelen. Nu het seizoen langzaam ten einde komt wordt er in de week wat minder intensief getraind. De races zelf zullen explosief zijn en daarom kunnen we niet wachten tot de Krawattencross in Lille gaat beginnen op zondag en gaan we eens kijken bij wie van de beste bookmakers je het beste kunt gaan wedden.

 

Unibet logo kleiner

Wedden bij de bookmakers

We verwachten dat vanaf vrijdag de noteringen voor dit mooie veldrit evenement naar buiten zullen komen en dat betekent dat je nog mooi bij de Belgische bookmakers kunt gaan inzetten. Wij raden je overigens aan eens te kijken bij Unibet. Unibet komt namelijk vaak als eerste met de odds voor het veldrijden en deze bookmaker is sowieso al een betrouwbare naam bij het sportwedden. Wij hebben al onze ervaringen bij Unibet verzameld in onze uitgebreide Unibet review. Neem gerust eens een kijkje als je toch nog aan het wachten bent op de odds voor de Krawattencross.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.