Mooie wedstrijden in de League Cup

Jeroen van den Berg
16.09.2020

We zijn alweer begonnen aan de tweede ronde van de League Cup en aanstaande donderdag kun je met zeer goede odds wedden op Wolverhampton Wanderers tegen Stoke City en nog veel meer!

Wolves begint sterk aan de Premier League

Hoewel het opnieuw een seizoen is zonder Europees voetbal voor de Wolves en iedereen met een wolvenhart daar nog steeds teleurgesteld over is, werd de Premier League positief begonnen. Tegen Sheffield United werd het 2-0. Een tweede overwinning op rij zal de fans van Wolverhampton wellicht wat extra moed geven dit seizoen en de zure nasmaak van het missen van een  Europees voetbal weg doen spoelen. De grote spelmakers tegen Sheffield United waren Raul Jimenez en Romain Saiss maar in het algemeen was het hele elftal van oefenmeester Nuno Espirito Santo in goeden doen. We hoeven niet te verwachten dat we dezelfde opstelling gaan zien tegen Stoke. Wat dit gaat doen met de odds van de online bookmakers is dan ook nog maar de vraag.

Stoke City in de Championship niet verder dan een gelijkspel tegen Milwall

Het missen van de Europa League is natuurlijk een bittere pil voor Wolverhampton. Die pil was misschien nog wel een stuk bitterder voor Stoke want die zien we dit seizoen niet terug in de Premier League. Stoke degradeerde en had het afgelopen weekend al direct moeilijk tegen Millwall. Toch zal deze wedstrijd extra special zijn en voldoende motivatie geven vol voor de winst te gaan. De rivaliteit tussen beide ploegen is enorm en dus kunnen we spektakel verwachten op Molineux Stadium.  Laten we snel over de Wallacebet odds gaan bij deze mooie pot voetbal. We hebben Wallacebet voor je uitgekozen, mocht je meer informatie willen lezen over deze bookmaker dan raden we je aan onze Wallacebet ervaringen er eens bij te pakken.

 

Wedden op de League Cup

© Wallacebet

De odds bij Wolverhampton Wanderers – Stoke City

Een Premier League ploeg tegen een ploeg uit de Championship. Bij Wallacebet zie je dat verschil direct terug in de odds. Voor wedden op Woverhampton als winnaar krijg je 1.64. Wedden op Stoke City geeft je 5.80 bij Wallacebet. Een gelijkspel in de tweede ronde van de League Cup staat hier op 3.66. Je kunt ook kiezen om in te zetten welke ploeg zich gaat kwalificeren. De odds liggen dichter bij elkaar maar uiteraard is Wolverhampton nog steeds de bovenliggende partij.

Meer wedstrijden en een lekkere bonus

Behalve deze wedstrijd wordt op donderdag ook nog Burnley tegen Sheffield United gespeeld. De odds bij deze match liggen enorm dicht bij elkaar. Burnley staat op 2.72 terwijl Sheffield op 2.60 staat. De laatste wedstrijd op donderdag is die tussen Brighton and Hove en Portsmouth. Eerstgenoemde wordt bij de bookmakers als favoriet gezien. Je krijgt 1.70 voor winst van Brighton & Hove en als je inzet op Portsmouth staan de odds op 5.40. Drie mooie wedstrijden die nog mooier worden met de speciale Wallacebet Bonus. Wil je direct inzetten op de League Cup met deze goede odds en bonus, klik dan op de knop om direct naar Wallacebet te gaan.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.